Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2020-01-28
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
ISBN
9789144130682
Andra hjälpen : allt du behöver veta för att skriva en uppsats (häftad)

Andra hjälpen : allt du behöver veta för att skriva en uppsats

Häftad Svenska, 2020-01-28
347
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Andra hjälpen är en uppsatshandledningsbok. Det är alltså ingen lärobok och inte heller en metodbok. Författarna handleder dig igenom den uppsats du just nu skriver på högskola eller universitet.

Första hjälpen får du på hemmaplan. Den ges av kursplaner, eventuella mallar och gamla uppsatser som fått bra betyg, vid seminarier och inte minst av din handledare. I denna bok får du andra hjälpen. Författarnas erfarenhet är att även sådan behövs.

Andra hjälpen går igenom uppsatsens alla moment och delar. Från problematisering och fråga via tidigare forskning, val av metod för materialinsamling till analys och avslutning. Knepiga områden som etik, kunskapssyn och formalia tas upp. Och författarna ger råd till dig som har drabbats av skrivkramp. Boken lämpar sig för både mer kvalitativa och mer kvantitativa uppsatser i alla samhällsvetenskapliga ämnen. Om du tar vara på både första och andra hjälpen är chansen så mycket större att du lyckas med ditt uppsatsskrivande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Andra hjälpen : allt du behöver veta för att skriva en uppsats
  2. +
  3. Biblioteket : berättelsen om en brand, en stad och kärleken till böcker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Biblioteket : berättelsen om en brand, en stad ... av Susan Orlean (inbunden).

Köp båda 2 för 566 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Andra hjälpen : allt du behöver veta för ...