Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2020-11-19
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Green, Agneta (förf.) / Lindegård Andersson, Agneta (förf.) / Lindgren, Karin (förf.) / Odenhall, Malin (förf.) / Sahlin, Eva (förf.) / Larsson, Eva-Lena (red.)
SAB
Vlbdb
ISBN
9789144137476
Gröna Rehabs modell - - vid stressrelaterad ohälsa (kartonnage)

Gröna Rehabs modell - - vid stressrelaterad ohälsa

Kartonnage Svenska, 2020-11-19
320
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Stress under lång tid kan resultera i utmattning och ohälsa med långa sjukskrivningar som följd. Hur kan man hitta tillbaka till ett aktivt liv och en fungerande vardag där det finns en balans mellan arbete och fritid? Hur kan natur och trädgård fungera som ett stöd i den processen? I boken presenteras Gröna Rehabs modell i praktik och teori tillsammans med aktuell forskning kring naturens betydelse för människans hälsa och välbefinnande.

Gröna Rehab i Göteborgs botaniska trädgård startades 2006 och har sedan dess hjälpt långtidssjukskrivna med utmattning och stressrelaterad ohälsa tillbaka till arbete eller studier. Verksamheten har utformat en modell där natur och trädgård kombineras med bildarbete, gruppsamtal, kroppskännedom och skapande i naturmaterial. Varje deltagare har tillgång till ett tvärprofessionellt team som stöttar på vägen mot en ny start i livet.

Gröna Rehabs modell riktar sig till studerande eller yrkesverksamma som möter personer med stressrelaterad ohälsa inom sjukvård, företagshälsovård eller privat rehabilitering. Boken riktar sig också till arbetsgivare och andra med ansvar för sjukskrivna medarbetares återgång i arbete, samt övriga aktörer som behöver kunskap inom området.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gröna Rehabs modell - - vid stressrelaterad ohälsa
  2. +
  3. Tillbaka till jobbet : hållbar återgång efter stressrelaterad ohälsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tillbaka till jobbet : hållbar återgång efter s... av Åsa Kruse (inbunden).

Köp båda 2 för 599 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna