Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2018-08-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 149 x 10 mm
Vikt
260 g
SAB
Ohae
ISBN
9789147122820
Arbetsmiljö i praktiken : handbok för chefer (häftad)

Arbetsmiljö i praktiken : handbok för chefer

Häftad Svenska, 2018-08-29
270
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken hjälper dig som arbetsgivare att skapa en hållbar arbetsmiljö för medarbetarna och fungerar också som ett stöd i ledarskapet. En praktisk genomgång av reglerna på arbetsmiljöområdet ger det juridiska ramverket för arbetsmiljöarbete som främjar hälsa och möjliggör goda resultat. Du som arbetsgivare får hjälp att skapa och behålla en god arbetsmiljö utifrån lagar, regler, föreskrifter och praktiska exempel från verkligheten genom rättsfall.

Läs mer
Arbetsmiljö i praktiken hjälper dig som arbetsgivare att skapa en hållbar arbetsmiljö för dina medarbetare och fungerar också som ett stöd i ditt ledarskap. En praktisk genomgång av reglerna på arbetsmiljöområdet ger det juridiska ramverket för det arbetsmiljöarbete som främjar hälsa och möjliggör goda resultat. Boken tar avstamp i arbetsmiljölagen, förklarar bland annat det systematiska arbetsmiljöarbetet och tar även upp flera av arbetsmiljöverkets föreskrifter. De viktiga ämnena om förbud mot och åtgärder vid diskriminering och trakasserier inklusive sexuella trakasserier behandlas. Dessutom förklarar författaren hur man som arbetsgivare bör agera vid uppsägning på grund av personliga skäl samt avskedande.
Med konkreta råd stöttar boken arbetsgivaren att skapa och behålla en god arbetsmiljö med grund i lagar, regler, föreskrifter och praktiska exempel från verkligheten genom rättsfall.
Boken vänder sig till arbetsgivare och chefer med arbetsgivaransvar på såväl den privata som den offentliga arbetsmarknaden

Om författarna
Louise D'Oliwa är advokat och driver Advokatbyrån D"Oliwa. Louise företräder såväl arbetsgivare som arbetstagare i olika arbetsrättsliga situationer vid till exempel förhandlingar och tvister. Louise har även mångårig erfarenhet som utbildare inom arbetsrätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arbetsmiljö i praktiken : handbok för chefer
  2. +
  3. Jag vill ha en bättre chef - Nu! : om konsten att skaffa sig en bra chef

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag vill ha en bättre chef - Nu! : om konsten a... av Pia Vingestråhle (häftad).

Köp båda 2 för 399 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »