Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
115
Utgivningsdatum
2019-06-03
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
147 x 208 x 7 mm
Vikt
162 g
SAB
Vpeb,Qbb
ISBN
9789147130610
Medicintekniska produkter : grundläggande kunskap för vårdpersonal (häftad)

Medicintekniska produkter : grundläggande kunskap för vårdpersonal

Häftad Svenska, 2019-06-03
218
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Medicintekniska produkter är en förutsättning för dagens högkvalitativa hälso- och sjukvård. Utöver tillförlitliga och säkra produkter är det avgörande att användaren är bekväm med och behärskar tekniken. Medicintekniska produkter ger läsaren en grundläggande förståelse av hur tekniken används på ett säkert sätt.

Läs mer
Boken behandlar tekniska grundprinciper, beskriver kraven på utbildning kring medicintekniska produkter och lyfter fram grunderna för avvikelsehantering, hygien, digitalisering och upphandling kopplat till medicintekniska produkter. Därutöver fokuserar den på vad användaren av medicintekniska produkter behöver känna till för att bli användarskicklig och trygg. Texten är lättillgänglig och kombineras med händelsebeskrivningar och reflektionsfrågor för att underlätta läsarens inlärning och reflektion.
Boken vänder sig till personer som studerar eller arbetar inom vården samt andra som kommer i kontakt med och använder medicintekniska produkter.

Om författarna
Henrik Revenäs (anestesisjuksköterska) och Mattias Derneborg (medicinteknisk ingenjör) har genom sina respektive yrken insett vikten av att olika yrkeskategorier samarbetar och möts över sina professioner för att gemensamt sträva efter en säker vårdsituation. Tillsammans har de ansvarat för utbildning av vårdpersonal angående säker hantering av medicintekniska produkter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medicintekniska produkter : grundläggande kunskap för vårdpersonal
  2. +
  3. Revisionschecklista för medicintekniska verksamheter : kvalitetsledningssystem enligt SS-EN ISO 13485

De som köpt den här boken har ofta också köpt Revisionschecklista för medicintekniska verksam... av Åsa Runnäs (spiral).

Köp båda 2 för 967 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Medicintekniska produkter : grundläggande...