Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
106
Utgivningsdatum
2020-08-04
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Em:oe
ISBN
9789147133758

Du kanske gillar

Juridisk metod i skolan : en handbok för rektorer (häftad)

Juridisk metod i skolan : en handbok för rektorer

Häftad Svenska, 2020-08-04
272
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Rektorer måste i dag hantera många olika juridiska problem. Den här boken går steg för steg igenom hur rektorer kan, ska eller bör gå tillväga när de ställs inför situationer, händelser eller konflikter som har en juridisk aspekt. Hur identifierar man det rättsliga problemet? Hur tar man reda på rätt lag och paragraf? Hur ska dessa tolkas och tillämpas?

Läs mer
Juridisk metod i skolan är framtagen för att användas som handbok av verksamma rektorer. Den lämpar sig även som stöd för rektorer på rektorsprogrammet. Sist i varje kapitel finns repetitions- och reflektionsuppgifter. I boken, som innehåller flera konkreta exempel, presenteras även rättskällorna.

Om författarna
Nina Nilsson Rådeström och Lina Sidenhag är verksamma vid juridiska institutionen vid Umeå universitet och har lång erfarenhet av undervisning på rektorsprogrammet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Juridisk metod i skolan : en handbok för rektorer
  2. +
  3. Fler nyanlända ska uppnå behörighet till gymnasiet SOU 2017:54 : Betänkande från Utredningen om elever som kommer till Sverige under grundskolans senare årskurser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fler nyanlända ska uppnå behörighet till gymnas... av Utbildningsdepartementet (häftad).

Köp båda 2 för 971 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna