Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Vadå agilt
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2022-10-21
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
11 x 198 x 142 mm
Vikt
280 g
SAB
Qba
ISBN
9789147146154

Vadå agilt?

Häftad,  Svenska, 2022-10-21
381
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    229
Visa alla 1 format & utgåvor
VADÅ AGILT? är en fråga som många i såväl näringsliv som offentlig sektor ställer sig. Begreppet agilt är diffust och kan vara svårt att koppla till hur en organisation ska jobba. Samtidigt har det blivit alltmer vanligt att arbeta agilt när man ska utveckla nya tjänster, varor eller arbetssätt.

Här får du en konkret bild av det agila arbetssättet och en tydlig struktur som du kan följa för att implementera det i verksamheten, i ett projekt eller i en process.

Författarna delar med sig av sina erfarenheter och tips, som bygger på såväl forskning som decennier av praktisk erfarenhet av att leda människor i agila processer.

Boken vänder sig till dig som ska arbeta i en agil process eller har till uppgift att leda, styra och följa upp ett agilt projekt. Det kan vara verksamheter inom näringsliv eller offentlig och idéburen sektor, du kan vara chef, ledare, projektledare och innovationsledare, men även medlem i team som ska utveckla nya lösningar genom ett agilt arbetssätt.

Sagt om boken
"Boken är lättläst, råden är tydliga och exemplen är bra. Detta är helt enkelt en mycket bra bok för den som vill förstå och veta mer om hur man arbetar agilt i praktiken." Helhetsbetyg 4 av 5. Fredrik Bankler, lektör, ur BTJ-häftet nr 23, 2023.

Om författarna
Mariah ben Salem Dynehäll är vd för Drivhuset Göteborg och metodansvarig för Drivhuset Norden.

Leif Denti är universitetslektor vid psykologiska institutionen, Göteborgs universitet, och forskar om förändring och innovation i både den privata och offentliga sektorn.

Anna Lärk Ståhlberg är förbundsdirektör på Fyrbodals kommunalförbund som arbetar med välfärds- och samhällsutveckling för att bidra till och skapa en hållbar framtid i Västra Götaland.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vadå agilt?
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 630 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna