Sjuksköterskans kliniska färdigheter Kortspel
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Serie
Sjuksköterskans kliniska färdigheter
Utgivningsdatum
2024-02-09
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
178 x 128 x 57 mm
Vikt
342 g
ISBN
9789147146734

Sjuksköterskans kliniska färdigheter Kortspel

Övrigt,  Svenska, 2024-02-09
344
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kortspel med 600 frågor om vanligt förekommande kliniska färdigheter i sex olika kategorier.

Har du vad som krävs för att genomföra kliniska moment på ett patientsäkert sätt?

I frågespelet kan du testa dina kunskaper om grundläggande principer inom vanligt förekommande kliniska moment. Spelet har 600 frågor som är indelade i 6 kategorier som utmanar dina kunskaper inom såväl teknik, hygien och aseptik som anatomi och fysiologi. Svaren utgår från evidens och nationella riktlinjer.

Sjuksköterskans kliniska färdigheter kan du spela för att:
 • det är roligt
 • testa dina kunskaper
 • förbereda dig för ditt kommande yrke.
Från två spelare. Innehåller spelkort, tärning och poängblock.

Läs vidare i boken Sjuksköterskans kliniska färdigheter. I boken får läsaren beskrivningar med en teoretisk bakgrund och stegvisa anvisningar för genomförande av vanligt förekommande arbetsmoment. Boken ger läsaren möjlighet att utveckla sina kliniska färdigheter och bättre förutsättning att klara lärandemål i klinisk träning och på verksamhetsförlagd utbildning. Arbetsmomenten inkluderar provtagningar, sonder och urinkatetrar, sugning av övre luftvägar samt hantering av centrala och perifera infarter.

Om författarna
Monica Bergqvist är leg. sjuksköterska och med.dr i medicinsk vetenskap. Hon arbetar som kursansvarig på sjuksköterskeprogrammet vid Karolinska institutet och Akademiskt primärvårdscentrum med fortbildning om läkemedel och äldre.

Ingela Lennström är leg. sjuksköterska och fil.mag. i vårdpedagogik. Hon har lång erfarenhet från avancerad hemsjukvård och arbetar som adjunkt på sjuksköterskeprogrammet vid Karolinska institutet och på Akademiskt primärvårdscentrum.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sjuksköterskans kliniska färdigheter Kortspel
 2. +
 3. Mamma : berätta om ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mamma : berätta om ditt liv av Josefine Bergkvist, Louise Eriksson (kartonnage).

Köp båda 2 för 481 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna

 • Sjuksköterskans kliniska färdigheter

  Monica Bergqvist, Ingela Lennström

  Goda kunskaper om kliniska färdigheter är en grundläggande förutsättning för sjuksköterskans uppdrag att ge god och patientsäker vård. Med teoretisk bakgrund och stegvisa anvisningar om genomförande ger Sjuksköterskans kliniska färdigheter kunskap...