Vägen till att leda mig själv : ... via stigar, berg och snår (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2020-12-10
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form)
Dimensioner
180 x 136 x 23 mm
Vikt
410 g
SAB
Dokb
ISBN
9789150963403
Vägen till att leda mig själv : ... via stigar, berg och snår (inbunden)

Vägen till att leda mig själv : ... via stigar, berg och snår

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-12-10
209
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vägen till att leda mig själv : ... via stigar, berg och snår Kan levereras innan julafton
Kristin Kaspersen är tillbaka med en ny personlig bok om resan till att bli en bättre ledare i sig själv.

Med 250 000 följare på Instagram delar Kristin Kaspersen dagligen med sig av sina tankar och insikter kring familj, hälsa, träning och välmående. Med tiden har hon insett att det handlar om att leda sig själv. Nyfikenheten ledde Kristin Kaspersen in på flera utbildningar inom coachande ledarskap, vid sidan av terapi och medveten träning.

I den här boken utforskar hon det spännande sambandet mellan tanke och kropp. Och hur vi genom att leda oss själva kan bli bättre på att ta ansvar i allt som händer, på jobbet, i relationen, ja, i hela livet. Kristin berättar på ett personligt sätt om hur hon hade självförtroende, men saknade självkänsla. Och hur hon byggde upp självkänslan och förändrade sitt liv. "Jag börjar, det börjar med mig, och jag tar fullt ansvar för det."

"Personligt och med stor klokhet skriver Kristin Kaspersen om sårbarhet, förändring, kommunikation etc. med målet att leda till inre utveckling. Hon gör det mot en fond av erfarenhet (...) En nästan sugande rytm uppstår i samspelet mellan text och bild. Det är lätt att sträckläsa, men lika tacksamt att bära boken med sig under en längre tid." Betyg 5 av 5 av Marie Tonkin i BTJ-häftet

Kristin Kaspersen, är en av landets mest folkkära tv-profiler och har arbetat som programledare sedan 1992. Hon är också en populär moderator och föreläsare och har skrivit flera böcker om hälsa, kost och träning, bland andra Stark i kropp och själ (2013), Good food (2015) och Good morning (2017). Hennes senaste bok, Tacksamhet (HarperCollins) har hittills sålt i närmare 15 000 exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägen till att leda mig själv : ... via stigar, berg och snår
 2. +
 3. Tacksamhet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tacksamhet av Kristin Kaspersen (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vägen till att leda mig själv : ... via stigar, berg och snår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vart leder hon sig?
  Läslusta (Örebro), 30 april 2021

  Boken är full av självklarheter och plattityder med en personlig touch. Känns inte som att författaren kommer med något nytt även om det är klätt i egna upplevelser. En uppradning av trendiga självklarheter. Många fina foton i boken, men de påminner om foton i liknande böcker. Vart leder hon sig med denna bok?

  Mitt främsta intryck av boken av mest ett litet småsorgset konstataterande att författaren säljer självklarheter men främst säljer sig själv som varumärke (kändis/kändisbarn).... Läs hela recensionen

 2. Fin bok på många sätt som skapar eftertanke

  AC:
  En fin bok på flera sätt. Den får en att tänka till och man får tips om hur man kan stärka sig själv och sin självkänsla via tankar.

  Jag gillar tanken att ditt liv är ditt eget ansvar.

  Det är många fina bilder i boken och de har Kristin Kaspersen tagit själv.

  En fin presentbok till dig själv eller någon annan.

 3. Väldigt nytänkande
  Anette Karlsson, 9 februari 2021

  Hon ger en hel del tips om hur man kan tänka istället, på ett bra sätt. Lättläst :)
  Rekommenderar verkligen denna bok :)

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Kristin Kaspersen