Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2020-11-25
Förlag
Anna Larsson Enskild Firma
Medarbetare
Parmhed, Elin (form) / Lindkvist, Sandra (foto)
Illustratör/Fotograf
Saga Eriksdotter
Dimensioner
210 x 148 x 20 mm
Vikt
454 g
SAB
Dok
ISBN
9789151973319

Skönhetens väg : att leva med medvetenhet och mening

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2020-11-25
345
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Skönhetens Väg är en personlig berättelse om hur en 500 år gammal profetia från Inkafolket i Peru kom att förändra Anna Larssons liv. En berättelse som handlar om att våga följa sina drömmar och svara på sin själs kallelse.

Boken ger dig inspiration och kunskap om hur tidlös visdom från världens urfolk är till hjälp för oss idag. Du får lära dig hur kropp och själ hör ihop och hur vi kan leva ett medvetet liv.

Du får lära känna fyra av naturens grundläggande krafter och hur de kan visa oss vägen till ett liv i harmoni. De fyra krafterna gör oss medvetna om hur vi kan släppa taget om det som inte tjänar oss, att det är möjligt att leva fri från rädsla, hur vi kan svara på vår själs kallelse och vad det innebär att fullt ut uppleva kraften i ett medvetet val.

I boken finns övningar och förslag på praktiska ceremonier du kan göra för att lära dig komma i kontakt med ditt eget inre.

Visdom från världens ursprungsbefolkningar får idag stöd i modern forskning och beteendevetenskap. Anna Larssons vision är en värld som bygger på samarbete mellan människor i harmoni med naturens krafter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skönhetens väg : att leva med medvetenhet och mening
 2. +
 3. Kring min missions födelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kring min missions födelse av Martinus (inbunden).

Köp båda 2 för 485 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Larsson

 • Medan världen ser på

  Anna Larsson

  Medan världen ser på är en känsloladdad roman om omöjlig kärlek och kändisskapets mörka baksidor. Efter en rejäl livskrasch har Sara lagt karriären på hyllan och arbetar nu som ekonom på ett litet förlag i Stockholm. Men allt förändras då Hollywoo...

 • Rallylydnad : från grundfärdigheter till mästare

  Anna Larsson

  Kontakt, samarbete och glädje - det är rallylydnad beskrivet i tre ord! Oavsett om du är ny inom hundsporten rallylydnad eller om du redan tävlar men känner att du behöver en knuff vidare så är detta boken för dig. Du får tips om vilka grundfärdig...