Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2022-04-06
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 172 x 15 mm
Vikt
513 g
SAB
Fc
ISBN
9789152361320
Språkvägen - för sfi kurs C, ny upplaga (häftad)

Språkvägen - för sfi kurs C, ny upplaga

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2022-04-06
343
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Språkvägen - för sfi kurs C, ny upplaga Kan levereras innan julafton
Språkvägen bygger på en tydlig och strukturerad arbetsgång. Här får eleverna möta texter genom att först lyssna, sedan tala och därefter skriva och läsa. Kraften läggs på innehållet och inte på att förstå nya övningstyper. All inlärning bygger på repetition och därför bearbetas samma text ur många olika infallsvinklar. Den nya upplagan av Språkvägen sfi C är uppdelad i 10 teman med två svårighetsgrader. Innehållet i nivå 1 har ett individfokus vilket innebär att samtalsfrågorna och skrivuppgifterna ofta utgår från jaget. I nivå 2 har innehållet ett mer samhällsinriktat fokus. Varje tema inleds alltid med en tankekarta i bilder.

Nu finns det lyssningskoder i boken för att göra det lättare för eleverna att lyssna till texterna. Koderna finns vid tankekartorna, huvudtexterna och uttalsövningarna. Scanna enkelt koden med en mobiltelefon eller surfplatta och få ljudet uppläst. Elevbokens texter finns även inlästa som ljudfil på ovningsmastaren.se där det också finns färdighetsträning. Till Språkvägen finns en omfattande lärarhandledning med metodiska tips och kopieringsunderlag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Språkvägen - för sfi kurs C, ny upplaga
  2. +
  3. Språkvägen sfi B upplaga 3

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språkvägen sfi B upplaga 3 av Ulrika Ekblad, Caroline Söderqvist (häftad).

Köp båda 2 för 686 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna