Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2023-03-27
Upplaga
1
Förlag
GW Media AB
Dimensioner
210 x 135 x 13 mm
Vikt
235 g
SAB
Doee
ISBN
9789152760291

Konsten att få hjärnan att göra som du vill : motivation, vanor, kreativitet, fokus, lugn

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2023-03-27
229
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vår hjärna är fantastisk. Den kan ta till sig enorma mängder kunskap och tänka ut mål, planer och kreativa lösningar. Samtidigt kan den gladeligen börja motarbeta oss. Hur får vi den egentligen att göra som vi vill?

Den här boken är fylld av tips på hur du får hela hjärnan att dra åt samma håll, skapar mer flöde och gör livet enklare.

Bokens fem kapitel är:
 1. Få en ny förståelse för din hjärna
 2. Hitta motivation, inspiration och flow
 3. Skapa de vanor du vill ha
 4. Bli kreativ när du vill vara det
 5. Bli lugn och fokuserad när du vill vara det
Varje kapitel avslutas med praktiska exempel på hur du går till väga för att till exempel ändra en vana, hitta motivation i jobbet eller träningen, komma igång med en kreativ uppgift, hantera en stressig dag, komma upp ur sängen i tid eller skapa flow.

Gabriella Wejlid är en inspirerande föreläsare och författare som har skrivit flera böcker om hjärnan. Hon har i 15 års tid spridit kunskap om hur vi ökar vår kreativitet, hittar större fokus och får hjärnan att göra lite mer som vi vill.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att få hjärnan att göra som du vill : motivation, vanor, kreativitet, fokus, lugn
 2. +
 3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Konsten att få hjärnan att göra som du vill : motivation, vanor, kreativitet, fokus, lugn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande!
  Gunnel Ryner, 19 maj 2023

  Lättläst, välskriven och mycket inspirerande bok fullspäckad med konkreta verktyg, tips och exempel på hur man kan få hjärnan att hjälpa i stället för att stjälpa en. Rekommenderas för alla som vill få mer fokus, motivation och kreativitet i sina liv!

 2. Intressant
  Pluggis, 15 maj 2023

  Mkt givande och lagom mkt innehåll, lätt att ta till sig fakta. Realistiska exempel som får en att fortsätta läsa. Duktig författare!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Gabriella Wejlid

 • Mycket hjärna

  Jenny Åkerman, Gabriella Wejlid

  Mycket hjärna består av 32 övningar som stärker din hjärna och ditt minne, och som kan få stor betydelse för dig i en rad olika situationer ? som att komma ihåg alla personers namn på en mingelfest, memorera en längre presentation eller sätta igån...