Allt i ett-rätter : Lättlagat i panna, plåt, form & gryta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2021-08-25
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Söderman, Lars (form)
SAB
Qca
ISBN
9789155269548
Allt i ett-rätter : Lättlagat i panna, plåt, form & gryta (inbunden)

Allt i ett-rätter : Lättlagat i panna, plåt, form & gryta

Inbunden Svenska, 2021-08-25
179
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Det har aldrig varit enklare att laga god mat till vardag och helg! Att laga allt i en och samma panna, form eller gryta gör middagsbestyren smidigare för både den stora och lilla familjen. Här varvas moderna recept med upphottade klassiker som till exempel heta chutney-chicken nuggets, one pot vego-bolognese, ugnsbakad halloumi, fylld köttfärslimpa och lyxig falukorv i ugn. Boken innehåller dessutom kalla såser att kombinera med de olika rätterna, och varför inte avrunda middagen med någon av de fem lättlagade desserterna?

Madeleine Landley är receptkreatör och matfotograf och driver en av Sveriges största matbloggar Landleys kök. Allt i ett-rätter är hennes andra bok och här bjuder hon på goda gratänger, grytor, pajer och soppor med varierande huvudråvara - från vego och fisk till kött och fågel.
Visa hela texten

Fler böcker av Madeleine Landley

  • Grytor : lättlagat till vardag och helg

    Madeleine Landley

    Lättare kan det inte bli än att laga mat i gryta! Receptkreatören och matfotografen Madeleine Landley driver en av Sveriges största matbloggar Landleys kök, och i den här boken har hon samlat massor av härliga recept på enkla vardagsgrytor, festli...