Kajakpaddling - en livslång relation (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Sjöliv
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2007-11-01
Upplaga
1
Förlag
Bilda Förlag & Idé
Dimensioner
220 x 165 x 12 mm
Vikt
340 g
ISBN
9789157479440

Kajakpaddling - en livslång relation

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2007-11-01
161
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kajakpaddling
- en livslång relation

Kajakpaddling är en livslång relation. Har du väl börjat kommer du med all sannolikhet att utvecklas och paddla med vänner, barn och barnbarn. Boken skildrar på ett inlevelsefullt sätt tjusningen med kajakpaddling men är främst en grundläggande och tydlig instruktionsbok. Här finns enkla beskrivningar av paddelteknik och de kunskaper du behöver för att göra kajakutfärder.

Boken går också in djupare på effektiv manövrering, kamraträddningar och vad som är viktigt att tänka på när man paddlar med grupper. Avslutningsvis finns information om att hyra, köpa och äga kajak. Läsaren guidas genom olika skrovformer samt hur du transporterar och vårdar en kajak.

På många sätt är kajaken en unik och smått otrolig farkost. Kajaken går grunt genom vattnet och kommer in där inga andra båtar kommer in, den är enkel att manövrera och är mycket sjövärdig. Har du bara rätt kunskap, färdighet, erfarenhet och utrustning kan du ta ut kajaken i nästan vilka förhållanden som helst. Hård vind, höga vågor, strömt vatten eller trångt mellan öar och skär blir bara krydda och extra äventyr för den som har rätt bakgrund och förutsättningar.

Författaren Rickard Berg, har bl.a. erfarenhet som kajakledare och paddlingsinstruktör inom Friluftsfrämjandet. Här låter han bokens pedagogiska upplägg förgyllas med lockande naturskildringar och inslag av humor. Ett hundratal fotografier förmedlar både paddelteknik och den fantastiska miljö du möter när du sitter i kajaken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kajakpaddling - en livslång relation
  2. +
  3. Vem dödade min fotboll? : en uppgörelse med världens mest älskade sport

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vem dödade min fotboll? : en uppgörelse med vär... av Simon Bank (inbunden).

Köp båda 2 för 360 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »