Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
748
Utgivningsdatum
2013-07-30
Upplaga
3
Förlag
Security Manager Klas Nilsson
Originaltitel
Säkerhetsboken
Dimensioner
240 x 170 x 43 mm
Vikt
1547 g
SAB
363.1,Oh
ISBN
9789163312366
Säkerhetsboken 3.0 (häftad)

Säkerhetsboken 3.0

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-07-30

Slutsåld

Pionjären inom svensk säkerhetslitteratur

Säkerhetsboken tredje utgåvan beskriver säkerhetsarbetets bredd på ett överskådligt sätt. Boken ger en bra introduktion och kan vara en inspirationskälla för både VD och andra beslutsfattare i ledningsgruppen, för säkerhetschefer och studenter som vill sätta sig in i den utmanande uppgiften att leda säkerhetsarbetet på ett rationellt och ekonomiskt sätt. Säkerhetsboken används som kurslitteratur både vid internutbildningar och inom akademisk utbildning.
Hans Wermdalen skrev första utgåvan av Säkerhetsboken 1992, det var den första moderna svenska säkerhetsboken som beskrev säkerhetsarbetet för företag och offentlig sektor. Boken var nydanande, inspirerande och formade säkerhetsarbetet inom näringslivet och mycket av den senare litteraturen.
Den tredje utgåvan är reviderad och uppdaterad med bl.a. den nya kameraövervakningslagen och kapitlet Säkerhetsledning som beskriver hur man leder säkerhetsarbetet.

Säkerhetsboken innehåller bland annat:

- Hotbilden
- Säkerhetsledning
- Rollen som säkerhetschef och etik
- Kriminologi och säkerhetsprinciper
- Administrativ säkerhet
- Riskhantering
- Personalsäkerhet
- Informationssäkerhet
- Fysisk säkerhet
- Skydd mot terrorism
- Kris- och kontinuitetshantering
- Utredningar

Besök www.säkerhetsboken.se för mer information.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Säkerhetsboken 3.0. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En omfattande och mycket bra introduktion i ämnet. Den...
    Micke, 26 november 2013

    En omfattande och mycket bra introduktion i ämnet. Den är dessutom väldigt aktuell. Jag skulle tro att den täcker mer än introduktionsfasen men det är där jag befinner mig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Skytteloggboken. 2022

    Klas Nilsson

    En loggbok för sportskyttar, tjänsteskyttar och jägare med plats för 450 träningstillfällen, licenshantering m.m. Kompatibel med FAP 551-3. Skytteloggboken innehåller dessutom tips avseende skydd för vapenägare och första hjälpen vid skottskada. U...