Bemötandekoden : Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2016-09-21
Upplaga
5
Förlag
Talkmap AB
SAB
Doef
ISBN
9789163952968
Bemötandekoden : Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv (häftad)

Bemötandekoden : Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2016-09-21
188
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast tisdag 19 december kl. 07:30 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Har du träffat en negativ person som dränerat dig på energi? Funderat på varför det negativa tar så stort utrymme och hur du kan göra för att inte dras med och dras ned? Har du varit med om missförstånd och undrat vad som hänt? Eller hört folk säga: "vi måste ju kunna prata som vuxna människor om det här"?

Har du undrat över hur man möter personer med mycket upprörda känslor på ett bra sätt? Kanske reflekterat över hur vi människor fungerar egentligen och funderat på vad man kan göra för att utveckla bra relationer och slippa relationer och mänskliga möten som tar massa energi?

Föreläsaren och beteendevetaren Lena Skogholm tar med dig på en spännande upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap. Du får förklaringar till vad som kan hända i våra relationer och konkreta tips hur du kan göra i olika situationer för att det ska bli bra.

Bemötandekoden är en guide för det mänskliga samspelet som du har nytta av livet ut. När vi möter varandra utifrån vår hjärnas förutsättningar blir det bättre helt enkelt. Det är lätt och inspirerande att ta till sig det som står i boken.

Författaren skriver både pedagogiskt och personligt med flera målande exempel. Det gör boken lättillgänglig samtidigt som den är vetenskapligt underbyggd.Lena Skogholm har skapat kommunikationsmodellen Talkmap

SAGT OM BOKEN:"En SMART bok för både hjärnan och hjärtat. Bemötandekoden är en riktig bladvändare om hur vi människor kan mötas genom ökad förståelse av oss själva och andra.Med insikter och råd som fungerar lika bra på jobbet som hemma."

Eva-Mia Westergren, Marknadschef inom IT med 15 års erfarenhet av ledarskap

"I BEMÖTANDEKODEN förklarar författaren på ett enkelt och tydligt sätt vad som händer oss människor emellan och hur vi kan göra för att det ska bli så bra som möjligt.Borde läsas av alla som är intresserade av att utvecklas!"

Ulf Hall, Författare och föreläsare i kommunikation och ledarskap 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bemötandekoden : Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv
 2. +
 3. Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omgiven av idioter : hur man förstår dem som in... av Thomas Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 243

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bemötandekoden : Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Så mycket klokskap som samlats i denna bok!
  Elisabet Carlsson, 19 november 2017

  En fantastisk bok som ger mersmak och som alla borde läsa! Man får så många aha-upplevelser under läsningen.
  Läs den i ett sträck eller ta fram den lite då och då och få bästa tipsen på bemötande både privat och i arbetslivet!
  För mig har boken förändrat och underlättat min kommunikation med andra både i mitt arbete som Coach och i alla olika möten med människor!
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 2. En viktig bok alla behöver
  FruS, 17 november 2017

  Boken är lättläst och beskriver på ett enkelt och tydligt sätt det som är så självklart! Intressant skriven med hjärnforskning och exempel på olika möten. En viktig bok alla behöver läsa! Det är en bok jag har användning av både på jobbet och privat. Som en handbok jag tar fram för att påminna mig själv hur "allt" egentligen fungerar vid möten mellan människor och varför jag själv påverkas eller reagerar på olika sätt. Bemötande och kommunikation är så självklart men kan ändå vara så svårt. Rekommenderar starkt denna bok!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Bemötandekoden : Konsten att förstå sig p...