Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2017-08-25
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
210 x 150 x 15 mm
Vikt
410 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Dokb
ISBN
9789175691770
Överlevnadsguiden : en handbok om livet (häftad)

Överlevnadsguiden : en handbok om livet

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-08-25
264
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hur hanterar man ensamhetskänslor? Hur ska man agera när man är andra människors måltavla? Vad krävs för att bli framgångsrik? Måste man ha barn för att leva ett meningsfullt liv? Hur slutar man att känna sig vilsen och som om man är på fel ställe? Hur får man attraktionslagen att fungera? Livet är fullt av viktiga och svåra frågor men ofta finns det ingen att ställa dem till. I "Överlevnadsguiden En handbok om livet" ger Charlotta Rexmark sina svar på många av de frågor som vi numera sällan har tid eller mod att söka svaren på.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Överlevnadsguiden : en handbok om livet
  2. +
  3. Fri från rädsla, fri från sorg : zenmästarens väg till visdom

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fri från rädsla, fri från sorg : zenmästarens v... av Thich Nhat Hanh (häftad).

Köp båda 2 för 423 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Överlevnadsguiden : en handbok om livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den här boken borde alla ta del av
    Värmlänning, 23 juli 2018

    Köpte boken som present till min äldsta dotter som haft det mycket besvärligt i livet sedan ett par år tillbaka, efter att hon drabbats av svår sjukdom - och det visade sig att hon uppskattade den mycket och det glädjer mig förstås innerligt. Tyvärr, har jag inte läst boken själv men jag skall givetvis göra det. Däremot har jag slukat i stort sett allt vad Charlotta Rexmark tidigare skrivit om, på sin blogg, och mycket av innehållet i boken har även publicerats på bloggen. Så jag kan med fog... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner