Ljuskällan (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
303
Utgivningsdatum
2021-03-02
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Siwe, Fredrika (form)
Dimensioner
180 x 110 x 18 mm
Vikt
166 g
SAB
Hc
ISBN
9789177954224
Ljuskällan (pocket)

Ljuskällan

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2021-03-02
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Men, alltså, inget wifi? sa han och stirrade på henne. Vad fan ska vi säga till barnen om denna totala katastrof? Men Staffan, sa Anna och tryckte hans slappa hand. Det är väl ändå ingen katastrof? Alltså allvarligt talat? Jo, sa han. Jag tror faktiskt att det är precis vad det är. En stor jävla naturkatastrof. Staffan och Anna gör så gott de kan. I sin relation, på jobbet och som människor som just nu råkar leva på den allt varmare planeten Jorden. I alla fall så tycker Staffan det, men hans fru börjar tvivla. Skulle inte en annan livsstil kunna vara bra inte bara för klimatet, utan också för dem själva? När Anna av en slump besöker ekobyn Ljuskällan känner hon sig efter månader av nedstämdhet mer tillfreds än på länge. Och Staffan vill såklart också leva mer hållbart. Fast kanske mest av allt se Anna le lite oftare. Så ekobyn kanske ändå kan vara precis vad deras familj behöver? Väl installerade i det röda torpet känner sig Anna som hemma direkt medan Staffan gör sitt bästa för att hantera biodlaruppdraget och invånarnas självgodhet. Kan ekoby-modellen verkligen vara lösningen på världens alla problem? Och han får allt svårare att tåla Adrian, byns händige grundare som Anna verkar tillbringa allt mer tid med. Kommer deras äktenskap att stå pall för den nya tillvaron? Och kan man verkligen leva utan wifi?

Ljuskällan, den fristående uppföljaren till Under två timmar, är ett träffsäkert samtidsdrama med hjärta och smärta som handlar om hur svårt det är att göra rätt, och hur de kompromisser vi gör som par ibland hotar att splittra istället för att förena.

Hanna Landahl debuterade 2016 med Välkommen till Himmelsta, för vilken hon nominerades till Studieförbundet Vuxenskolans författarpris. 2018 utkom romanen Under två timmar. Hanna Landahl är bosatt i Falköping med sin familj.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ljuskällan
  2. +
  3. Välkommen till Himmelsta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Välkommen till Himmelsta av Hanna Landahl (inbunden).

Köp båda 2 för 277 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ljuskällan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nytt kök eller närodlat?
    Nettan, 15 september 2021

    Hade nog för höga ta tankar om denna bok. Den är ok och ämnet är bra! Närodlat och ekologiskt och tankar däromkring. Makens skeptiska förhållningssätt och sorgen över ett nytt kök är roligt. Men det stannar där tyvärr.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hanna Landahl