Fruktan: Donald Trump i Vita huset (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2019-09-16
Förlag
Modernista
Översättare
Gabriel Setterborg, Kjell Waltman
Originaltitel
Fear: Trump in the White House
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
194 g
SAB
Kqa.6
ISBN
9789178930913
Fruktan: Donald Trump i Vita huset (pocket)

Fruktan: Donald Trump i Vita huset

(1 röst)
Pocket Svenska, 2019-09-16
59
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
»En insiderskildring genom ögonen på presidentens innersta krets. Fullkomligt lysande.« | CNN»Den historia Bob Woodward destillerat fram ur tonvis med utskrivna djupintervjuer tecknar en bild som blivit än tydligare sedan boken gavs ut: av ett alltmer dysfunktionellt Vita huset.« Ola Larsmo, DN

Den miljonsäljande insiderskildringen av Donald Trumps första ämbetstid, av den legendariske Watergate-journalisten.

Författaren och journalisten Bob Woodward har rapporterat med sällsynt auktoritet om åtta presidentskap, från Nixon till Obama. Nu avslöjar han med en aldrig tidigare skådad detaljrikedom det uppslitande arbetet i Vita huset under Donald Trump och hur presidenten fattar beslut i stora politiska in- och utrikesfrågor. Boken bygger på hundratals timmar av intervjuer med förstahandskällor, anteckningar från politiska möten, personliga dagböcker, centrala filer och dokument. Fokus ligger på de explosiva debatterna och beslutsfattandet i Ovala rummet, situationsrummet, på Air Force One och i residenset i Vita huset. Fruktan: Donald Trump i Vita huset är det mest ingående porträtt av en sittande president som någonsin publicerats under presidentens första ämbetstid.

 

BOB WOODWARD är redaktör på Washington Post, där han nu har arbetat i 47 år. Han har delat två Pulitzer-pris, ett med Carl Bernstein för avslöjandet av Watergate-skandalen 1973, och nästa 2003 som huvudreporter för täckningen av 11 september-attackerna. Tolv av Bob Woodwards tidigare böcker har legat etta på New York Times bestsellerlista och Fruktan: Donald Trump i Vita huset sålde otroliga 1,2 miljoner exemplar i USA redan under första månaden.

»Förödande reportage om Donald Trumps presidentskap.« | The New Yorker

»I en tid av alternativa fakta och frätande twitterinlägg om fake news är Bob Woodward en sanningens guldstandard. Hans bok är explosiv, förödande, häpnadsväckande.« | The Washington Post
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fruktan: Donald Trump i Vita huset
  2. +
  3. Fire and Fury: Donald Trump och Vita huset inifrån

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fire and Fury: Donald Trump och Vita huset inifrån av Michael Wolff (storpocket).

Köp båda 2 för 138 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fruktan: Donald Trump i Vita huset