Fruktan : Donald Trump i Vita huset (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2019-09-16
Förlag
Modernista
Översättare
Gabriel Setterborg, Kjell Waltman
Originaltitel
Fear: Trump in the White House
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
194 g
SAB
Kqa.6
ISBN
9789178930913
Fruktan : Donald Trump i Vita huset (pocket)

Fruktan : Donald Trump i Vita huset

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2019-09-16
79
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Fruktan : Donald Trump i Vita huset Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
»En insiderskildring genom ögonen på presidentens innersta krets. Fullkomligt lysande.« | CNN»Den historia Bob Woodward destillerat fram ur tonvis med utskrivna djupintervjuer tecknar en bild som blivit än tydligare sedan boken gavs ut: av ett alltmer dysfunktionellt Vita huset.« Ola Larsmo, DN

Den miljonsäljande insiderskildringen av Donald Trumps första ämbetstid, av den legendariske Watergate-journalisten.

Författaren och journalisten Bob Woodward har rapporterat med sällsynt auktoritet om åtta presidentskap, från Nixon till Obama. Nu avslöjar han med en aldrig tidigare skådad detaljrikedom det uppslitande arbetet i Vita huset under Donald Trump och hur presidenten fattar beslut i stora politiska in- och utrikesfrågor. Boken bygger på hundratals timmar av intervjuer med förstahandskällor, anteckningar från politiska möten, personliga dagböcker, centrala filer och dokument. Fokus ligger på de explosiva debatterna och beslutsfattandet i Ovala rummet, situationsrummet, på Air Force One och i residenset i Vita huset. Fruktan: Donald Trump i Vita huset är det mest ingående porträtt av en sittande president som någonsin publicerats under presidentens första ämbetstid.

 

BOB WOODWARD är redaktör på Washington Post, där han nu har arbetat i 47 år. Han har delat två Pulitzer-pris, ett med Carl Bernstein för avslöjandet av Watergate-skandalen 1973, och nästa 2003 som huvudreporter för täckningen av 11 september-attackerna. Tolv av Bob Woodwards tidigare böcker har legat etta på New York Times bestsellerlista och Fruktan: Donald Trump i Vita huset sålde otroliga 1,2 miljoner exemplar i USA redan under första månaden.

»Förödande reportage om Donald Trumps presidentskap.« | The New Yorker

»I en tid av alternativa fakta och frätande twitterinlägg om fake news är Bob Woodward en sanningens guldstandard. Hans bok är explosiv, förödande, häpnadsväckande.« | The Washington Post
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fruktan : Donald Trump i Vita huset
  2. +
  3. Under belägring : Trump i skottlinjen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Under belägring : Trump i skottlinjen av Michael Wolff (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fruktan : Donald Trump i Vita huset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En briljant insyn i vita huset med Trump
    Marie-Louise Rydberg, 7 januari 2020

    Boken visar med tydlighet den allvarliga situation som skapats med Donald Trump som president i vita huset. Verkligen intressant att som läsare få ta del på nära håll av den kaos som råder och som påverkar hela världen. Helt otroligt att USA kan välja en sådan figur att leda landet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bob Woodward