Den sista kokboken : tolv metoder i matlagning att variera i oändlighet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2023-05-25
Förlag
Mondial
Medarbetare
Hedström, Alexander (form) / von Malmborg, Daniel (foto)
Dimensioner
270 x 200 x 24 mm
Vikt
798 g
SAB
Qca
ISBN
9789180023337

Den sista kokboken : tolv metoder i matlagning att variera i oändlighet

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-05-25
279
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I kokböcker brukar det finnas recept -- men inte i den här. För tyvärr är recept inget annat än en onödig krycka i köket som dödar all kreativitet.

Den sista kokboken lär dig istället att laga fantastisk mat på fri hand. Här presenteras tolv enkla metoder, som du sedan kan variera i all oändlighet.

När du bemästrar dem kan du improvisera med självsäkerhet och laborera med ingredienserna, förfina metoderna och laga mat med sinnena. Oavsett vilka råvaror som finns hemma, är i säsong eller på extrapris.

*

Amanda Nordlöw är sommelier och filmproducent.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den sista kokboken : tolv metoder i matlagning att variera i oändlighet
 2. +
 3. Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till kväll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till ... av Rebecca Hübbe (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den sista kokboken : tolv metoder i matlagning att variera i oändlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Njae rekommendationer kring sista kokboken
  Kjell Arne Bergström, 18 december 2023

  Boken är i en första anblick pedagogisk, men för teknisk och öppen för missar när jag börjar laga enligt metodiken. Allt blir på ett ungefär och kanske ok för ett proffs eller nörd, men inget för en glad amatör tyvärr.

 2. Den sista kokboken
  Inger S, 4 juli 2023

  Enda kokboken jag verkligen läst från pärm till pärm. Känner att jag verkligen lärt mig något nytt av att läsa den. Bra uppställning, lättläst och till och med rolig.

 3. Kokbok..?
  elegans, 23 juni 2023

  För typ tio år sedan lovade jag mig själv att inte köpa fler kokböcker. Jag har brutit mitt löfte två gånger, och nu igen. Egentligen är detta köp inget löftesbrott - boken är helt ingen ingen kokbok, det är en livsstilsinstruktion. Jag har sträckläst boken från pärm till pärm, mina kokböcker har jag mest bläddrat och läst här och där.
  Amanda skriver med en härligt avvägd kaxighet och glimten i ögat. Mer än en gång har jag skrattat åt hennes formuleringar. Hennes inställning passar precis... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner