Hur andlighet kan stötta dig i livet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2021-08-31
Förlag
Henrik Beyer
Dimensioner
178 x 110 x 14 mm
Vikt
239 g
SAB
C
ISBN
9789180205238
Hur andlighet kan stötta dig i livet (häftad)

Hur andlighet kan stötta dig i livet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2021-08-31
199
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Ja, så är det ju..." viskade jag till mig själv. Jag lyfte blicken och mungiporna drogs upp. Känslan av självklarhet fyllde bröstet. Ännu en insikt hade landat.

Vad innebär det att vara andlig? Hur kan spirituella frågor som vår relation till döden, mening i livet, existentiell acceptans, förlåtelse, kärleksrelationer, ritualer, idrottande och sex utveckla och stärka oss som människor? Hur stärker vi vår spirituella hälsa och hur botar vi spirituell brist oavsett om vi är religiösa eller inte?

Spirituell brist kan komma som en överraskning och visa sig som en diffus form av oro eller ångest. Det kan kännas som ett tryck i bröstet eller som om man inte är hel. Kanske har vi allt och borde vara lyckliga men ändå har en gnagande känsla av saknad och längtan. Eller så lurar den obesvarade existentiella frågan "Vem är jag?" i bakhuvudet och vi upplever en generell otillfredsställelse i livet.

Författaren drar lärdom från filosofer, mystiker och andliga tänkare i frågan hur vi kan förverkliga oss själva och delar personliga livsinsikter för att ge konkreta exempel. Syftet med denna bok är att vidareutveckla läsarens tankar, bädda för insikter och förtydliga hur livets största spirituella frågor kan stötta oss i livet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hur andlighet kan stötta dig i livet
 2. +
 3. Jag har torkat nog många golv : en biografi om Maja Ekelöf

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag har torkat nog många golv : en biografi om ... av Nina Van Den Brink (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hur andlighet kan stötta dig i livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok som alla borde läsa
  Monica Isberg, 5 oktober 2021

  Jag har läst några av Henrik Beyers böcker och gillar hans tänk kring kost och hälsa m m. Blev mycket positivt överraskad av den här boken, som ju handlar om något helt annat. Det var tur att det inte blev en hel faktabok som han skrev i början.

  Henrik Beyer bjöd på sig själv på ett naturligt och fint sätt och med en känsla av att man vill veta mer.
  När jag läser om hans upplevelser, tankar och sin utveckling inom det andliga området, blir jag tagen. Jag kommer av mig när det b... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Beyer Henrik