Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2011-05-04
Förlag
Axplock
Medarbetare
Richter, Karin (form) / Svensén, Tobias (form)
Dimensioner
212 x 150 x 15 mm
Vikt
360 g
SAB
Eabx
ISBN
9789185385911
Lärande för alla sinnen : handbok om eLearning - pedagogik och integrering (inbunden)

Lärande för alla sinnen : handbok om eLearning - pedagogik och integrering

Inbunden Svenska, 2011-05-04
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En guide om eLearning med fokus på omvandling och pedagogik

Den senaste pedagogiska forskningen förespråkar bättre anpassning till studerandes personliga förutsättningar, vid sidan av ett aktivare förhållningssätt till lärande. I denna anda anses informations- och kommunikationsteknologi utgöra en viktig komponent för pedagogisk utveckling. Målen är alltså klara, metoderna likaså, men likväl finns det en allmän kunskapsbrist när det gäller praktisk användning av den nya tekniken.

Lärande för alla sinnen är en inspirerande guide som avser att dels bidra till att höja kunskapsnivån på detta område, dels påvisa den omvandling av lärande i alla former som följer i utvecklingens spår - detta som i boken benämns som den fjärde expansionsfasen för utbildning.

I boken anläggs ett historiskt perspektiv utifrån de tidigare expansionsfaserna för utbildning, ett pedagogiskt perspektiv, som innebär en praktisk användarguide om eLearning, och ett organisationsperspektiv om hur man effektiviserar en lärande organisation med informations- och kommunikationsteknologi.

Boken riktar sig till alla som sysslar med pedagogisk verksamhet i någon form och alla andra som är intresserade av lärande och kompetensutveckling. Författaren LarsGöran Boström är i grunden samhällsvetare med magisterexamen från Stockholms Universitet och har många års erfarenhet av arbete med eLearning, både som utvecklare, marknadsförare och distanslärare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lärande för alla sinnen : handbok om eLearning - pedagogik och integrering
 2. +
 3. Digitalisering i förskolan på vetenskaplig grund

De som köpt den här boken har ofta också köpt Digitalisering i förskolan på vetenskaplig grund av Susanne Kjällander, Bim Riddersporre (inbunden).

Köp båda 2 för 628 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Larsgöran Boström

 • Gränsfarare : noveller som rör sig genom tid och rum

  Larsgöran Boström

  Denna samling noveller består av samhällsnära berättande från skilda miljöer, dess dramatik och problematik. Samtidigt rör sig på en annan nivå en underliggande berättelse. En tidsskildring om ett söndervittrande industrisamhälle där orosmolnen ho...

 • Learning Design in Practice for Everybody

  Larsgöran Boström

  Learning is a challenge. To design a workable learning experience is even more challenging. It is like moving art with a well-defined purpose and goals. This book is intended to work as practical guide to improve the prospects for you to succeed w...