Lysande stjärnor på en nattsvart himmel (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
119
Utgivningsdatum
2014-08-25
Upplaga
1
Förlag
Eget förlag
Medarbetare
Polhammar, Lena (form)
Dimensioner
190 x 135 x 15 mm
Vikt
239 g
SAB
Lz Borén, Ulrika
ISBN
9789186951115
Lysande stjärnor på en nattsvart himmel (inbunden)

Lysande stjärnor på en nattsvart himmel

Inbunden,  Svenska, 2014-08-25
230
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Ulrika skriver personligt och ärligt i boken "Lysande stjärnor på en nattsvart himmel" om tiden då hon fick en hjärntumör, som var orsaken till alla de dagliga epileptiska anfall som hon plötsligt drabbas av. Hur hon hanterade sin vardag kring alla de besked och beslut som hon tvingades att fatta.

Boken innehåller både oredigerade utdrag ur hennes dagbok från den här tiden, och reflektioner och fakta kring olika delar i en denna livsprocess, såsom självkänsla, självförtroende, sorg och ångest. Och hon balanserar upp detta med att också ge fina beskrivningar kring hur hon lyckades lära sig att vända på negativa tankemönster och se de positiva i både händelser och situationer.

Hon beskriver med konkreta tips hur hon gjorde för att må bättre i sin situation, genom att bland annat jobba med att göra en Happy Thoughts-bok och en visionboard. Vidare berättar hon om hur andning, yoga och mindfulness påverkade och förändrade hennes inställning positivt och hur hon i mångt och mycket ändrade förhållningssätt till livet.

"Lysande stjärnor på en nattsvart himmel kan säkert ge hopp och vara till stöd för personer som genomgår en svår period i livet. Vissa delar är oredigerade dagboksanteckningar och ger boken känslofylld äkthet."
- Pia Holmström, BTJ-häftet

"Så mycket hopp. Berättelsen är verkligen en starkt lysande stjärna!"
- Sverker Wadstein, samtalsterapeut Bra Relationer
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lysande stjärnor på en nattsvart himmel
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 449 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulrika Borén

  • Pausa : en handbok om återhämtning

    Ulrika Borén

    Pauser för hjärnan är vad fysisk träning är för kroppen. Båda gör att du orkar mer och slipper bli sjuk av stress. Du får lång hållbarhet helt enkelt. Hur du tränar kroppen vet du nog. Men hur tränar du hjärnan? I den här boken får du lära dig mer...