Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kunskap på nolltid
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2021-04-23
Förlag
Eget förlag
Dimensioner
148 x 105 x 7 mm
Vikt
90 g
SAB
Pubdz Excel
ISBN
9789186951733
Excel helt enkelt (häftad)

Excel helt enkelt

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2021-04-23
143
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Inte en skittråkig bok om Excel. Det är precis vad du har i handen. Boken vänder sig till dig som jobbar i Excel och vill veta mer. Men här får du ingenting av det tekniska och tråkiga. Istället hjälper David dig att jobba smartare och skapa snygga dokument.

Det här är inte en bok som lär dig hur du gör kursiv stil, ändrar storlek på typsnitten eller högerställer innehållet i en cell. Det kan du lära dig enklare och snabbare genom att titta över axeln på en kollega eller leta på nätet. Dessutom är det varken roligt att skriva eller läsa en sådan bok.

Här får du inte heller de allra senaste funktionerna och tekniska djupdykningar.

Istället kommer du lära dig att jobba smartare och göra snyggare Excelark. Du kommer även lära dig vilka diagram som passar när, och vad du bör tänka på kring enkäter för att spara tid för alla.

Boken vill vara en ögonöppnare för dig som jobbar med Excel, men som aldrig riktigt lärt dig programmet. Här får du inspiration och kunskap i ett, så att du blir mer kompis med programmet och vågar prova på nya saker.

Om författaren
David Stavegård är kanske den enda personen i Sverige som håller inspirationsföreläsningar i Excel. Han menar att programmet är orättvist behandlat. Därför är det hans jobb att föreläsa, utbilda och hjälpa företag att förstå hur de kan skapa både snyggare och roligare Exceldokument.

Recensioner
"David är expert på att lösa människors vardagsproblem med hjälp av Excel."
- Patrik von Knorring, svensk mästare i Excel

"Jag gillade särskilt humorn och de olika anekdoterna, och väntar redan på uppföljaren."
- Helena Kroon

"Jag blev förvånad över storleken när boken kom - men det var ju perfekt! Lättsamt och lättförståeligt innehåll. Började med två - en till mig och en till kollegan som behövde en excelboost. Kommer definitivt att köpa flera."
- Bokköpare

"David beskriver Excel på en ny nivå som gör att man inte vill lägga ner sin bok, utan bara fortsätta att läsa och öppna upp programmet för att börja experimentera."
- Bokköpare

"En bok som genomsyras av passion."
- 1miljonboktips.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Excel helt enkelt
 2. +
 3. Excelhandboken - din guide i Excel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Excelhandboken - din guide i Excel av Tobias Ljung, Robert Larsson, Anna-Karin Petrusson (kartonnage).

Köp båda 2 för 599 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Excel helt enkelt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ointressant
  Per, 14 februari 2022

  Jag var ute efter en bok med tips och tricks men upplevde denna som en massa prat utan något konkret och på en väldigt låg nivå.

 2. Kul och inspirerande!
  KG Svensson, 9 december 2021

  Detta är en härlig bok med många inspirerande exempel! Kort, konkret och tankvärd. Till skillnad från andra böcker om Excel, som ofta radar upp obegripliga formler utan sammanhang fokuserar David Stavegård på användarvänlighet och hur du strukturerar upp din Excelark baserat på vem som ska tolka den. Rekommenderar!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Stavegård

 • Diagram helt enkelt

  David Stavegård

  Den här boken handlar inte om hur du gör diagram i Excel. Den handlar faktiskt inte om hur du skapar diagram i något program alls. Däremot lär den dig att bli bättre på att tänka visualiseringar och infografik. Att genomskåda när andra luras och a...