Professionell Feedback - Medvetna mötens magi - om konsten att förbättra pr (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-07-07
Förlag
Gunnarssons Förlag
Dimensioner
210 x 150 x 18 mm
Vikt
268 g
SAB
Qb,Bi
ISBN
9789187225086
Professionell Feedback - Medvetna mötens magi - om konsten att förbättra pr (häftad)

Professionell Feedback - Medvetna mötens magi - om konsten att förbättra pr

(4 röster)
Häftad Svenska, 2016-07-07
304
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I boken Professionell Feedback - Medvetna Mötens Magi - får du nya infallsvinklar och konkreta tips på hur du kan bli bättre på att både ge, be om och ta emot feedback. Professionell Feedback vänder sig till ledare/medarbetare och belyser hur man genom kommunikationsträning och feedback (återkoppling) på samspelet mellan människor skapar en friskare arbetsplats med bättre stämning och samarbete - och i förlängningen också en mer effektiv, lönsam och framgångsrik verksamhet. Du får även en inblick i hur grupper fungerar.

Boken Professionell Feedback är Sveriges mest sålda bok om feedback och är nu inne på 6 upplagan och har . Under 2016 kom boken även ut på engelska: Professional Feedback ISBN 978-91-87225-04-8.

I professionell Feedback för du tips, verktyg, metoder, insikter, checklistor på hur du kan skapa utveckling och själv utvecklas.

Den nya utökade omarbetade version 6 belyser förutom hur man skapar en feedbackkultur även hur man kan skapar en utvecklingskultur och har med flera nya modeller med konkreta exempel. Boken handlar även om grupputveckling, konflikthantering, ledarskap, personlig utveckling och hur man kan skapa framgångsrika grupper med kulturella skillnader som till exempel i mångkulturella grupper.

Första upplagan av Professionell Feedback blev nominerad till Årets Bok-stöd av Sveriges HR-förening och tidningen Personal & Ledarskap. Juryns motivering: ??Att använda feedback på rätt sätt är en konst, som den här boken lär ut på ett komprimerat och lättsmält vis, utan att bli ytlig.? Under arbetet med sjätte upplagan har jag haft dessa ord som ledstjärna.

Boken Professionell feedback ingår i många program för ledarutveckling, i många högskoleutbildningar och UGL-utbildningar då boken förutom feedback täcker in ledarutveckling, grupputveckling, personlig utveckling och konflikthantering.

Läs mer om Stefan Gunnarsson och feedback: www.feedbackakademin.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Professionell Feedback - Medvetna mötens magi - om konsten att förbättra pr
  2. +
  3. Motivationskoden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Motivationskoden av Tommy Lundberg (pocket).

Köp båda 2 för 373 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »