Med oss någon annanstans (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Carolina Molse
Utgivningsdatum
2018-09-12
Förlag
A Nice Noise
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
142 x 139 x 15 mm
Vikt
127 g
SAB
Lx Molse, Carolina,Dokc
ISBN
9789188711687

Med oss någon annanstans

CD-bok,  Svenska, 2018-09-12
311
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Mamma, hur tror du det känns att dö? Tror du det gör ont?

Jag var beredd. Men ändå inte. Vi hade aldrig någonsin pratat om att Anna kunde dö innan den där dagen i mars när beskedet kom. Men både min man och jag hade tänkt tanken. Jag tror aldrig vi vågade uttala den inför varandra av rädsla för att den då skulle bli sanning.

Med oss någon annanstans är Carolina Molses berättelse om sjukdom, hopp, liv och död. Om en verklighet som få känner till. Det är en berättelse om syskon- och mordotterrelationer, om att leva vidare med tomhetskänslan och hur livsvärderingar förändras liksom synen på den egna identiteten.

Carolina skriver öppet och ocensurerat om chocken, frustrationen, sorgen och livet när det inte blir som tänkt. När det visar sig att dotterns förstoppning var magcancer. En cancer som inte gick att bota. Men också om den vackraste av gåvor och allt det Anna representerade och hur familjen försöker leva vidare i förhållande till det som har drabbat dem.

Med oss någon annanstans är en bok om att försonas med sin sorg. Om författaren och uppläsaren Carolina Molse bor i Kullavik med man, tre barn och hund.

Förlagspremiär!

Med oss någon annanstans Skulle bli ljudbok, men den var så stark och bra att vi bestämde oss för att även ge ut den som inbunden bok. Det är A Nice Noises första inbundna titel.

Gåva till Barncancerfonden

Förlaget skänker 10% av förlagsintäkten under september och oktober 2018 av denna titels försäljning till Barncancerfonden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Med oss någon annanstans
  2. +
  3. Med oss någon annanstans

De som köpt den här boken har ofta också köpt Med oss någon annanstans av Carolina Molse (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 602 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carolina Molse

  • Sagan om Anna

    Carolina Molse

    "Mamma, hur tror du det känns att dö? Tror du det gör ont?" Jag var beredd. Men ändå inte. Vi hade aldrig någonsin pratat om att Anna kunde dö innan den där dagen i mars när beskedet kom. Men både min man och jag hade tänkt tanken. Jag t...