Med oss någon annanstans (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Carolina Molse
Utgivningsdatum
2018-09-12
Förlag
Adelphi Audio
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
15 x 135 x 135 mm
Vikt
127 g
SAB
Lx Molse, Carolina
ISBN
9789188711687
Med oss någon annanstans (cd-bok)

Med oss någon annanstans

CD-bok Svenska, 2018-09-12
279
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mamma, hur tror du det känns att dö? Tror du det gör ont?

Jag var beredd. Men ändå inte. Vi hade aldrig någonsin pratat om att Anna kunde dö innan den där dagen i mars när beskedet kom. Men både min man och jag hade tänkt tanken. Jag tror aldrig vi vågade uttala den inför varandra av rädsla för att den då skulle bli sanning.

Med oss någon annanstans är Carolina Molses berättelse om sjukdom, hopp, liv och död. Om en verklighet som få känner till. Det är en berättelse om syskon- och mordotterrelationer, om att leva vidare med tomhetskänslan och hur livsvärderingar förändras liksom synen på den egna identiteten.

Carolina skriver öppet och ocensurerat om chocken, frustrationen, sorgen och livet när det inte blir som tänkt. När det visar sig att dotterns förstoppning var magcancer. En cancer som inte gick att bota. Men också om den vackraste av gåvor och allt det Anna representerade och hur familjen försöker leva vidare i förhållande till det som har drabbat dem.

Med oss någon annanstans är en bok om att försonas med sin sorg. Om författaren och uppläsaren Carolina Molse bor i Kullavik med man, tre barn och hund.

Förlagspremiär!

Med oss någon annanstans Skulle bli ljudbok, men den var så stark och bra att vi bestämde oss för att även ge ut den som inbunden bok. Det är A Nice Noises första inbundna titel.

Gåva till Barncancerfonden

Förlaget skänker 10% av förlagsintäkten under september och oktober 2018 av denna titels försäljning till Barncancerfonden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carolina Molse

  • Sagan om Anna

    Carolina Molse

    "Mamma, hur tror du det känns att dö? Tror du det gör ont?" Jag var beredd. Men ändå inte. Vi hade aldrig någonsin pratat om att Anna kunde dö innan den där dagen i mars när beskedet kom. Men både min man och jag hade tänkt tanken. Jag tror aldrig...

Bloggat om Med oss någon annanstans