Sörjda av ingen - saknade av få (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2020-03-20
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
178 x 110 x 9 mm
Vikt
74 g
SAB
Qafbaa
ISBN
9789188849618
Sörjda av ingen - saknade av få (häftad)

Sörjda av ingen - saknade av få

Häftad Svenska, 2020-03-20
63
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det är nu över tio år sedan förmögenhetsskatten avskaffades och mer än 15 år sedan arvs- och gåvoskatten togs bort. Många verkar dock ha glömt varför en enig riksdag avskaffade arvs- och gåvoskatten, och varför nästan alla länder avskaffat förmögenhetsskatten. I boken berättas historien om de skadliga skatterna på ägande. Om spelet kring avskaffandet och följderna det fick för svenska företagare och svenskt näringsliv. Dessutom ges en utblick i Europa och världen, som visar att Sverige är långt ifrån så ensamma om att sakna arvs- och gåvoskatt som vi ibland förväntas tro.

Boken är en uppdatering med många nya texter av Tio år utan arvsskatt. Sörjda av ingen - saknade av få som gavs ut av samma författare 2015.

Anders Ydstedt är rådgivare, entreprenör och författare. Han har tidigare skrivit flera böcker inom skatteområdet. Amanda Wollstad är ledarskribent, public affärs-konsult och debattör.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sörjda av ingen - saknade av få
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 270 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna