Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
401
Utgivningsdatum
2021-08-05
Förlag
Bladh by Bladh
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
860 g
ISBN
9789188917171
Sannas fastebok (inbunden)

Sannas fastebok

(50 röster)  |  Läs 12 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-08-05
259
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  149
Visa alla 1 format & utgåvor
Fasta stärker hälsan och föryngrar!

Att med jämna mellanrum låta bli att äta ökar möjligheten till ett långt och friskt liv och Sanna Ehdin har skapat en fantastisk guide om fastans effekter med olika metoder och fasteprogram som leder dig rätt.

Att fasta är enkelt, gratis och du spar både pengar och tid. Det är en enkel och snabb metod att rensa ut och det ger en nystart för din kropp. Vi människor är genetiskt byggde för perioder utan mat, vi mår bra av det helt enkelt.

Jag vågar utan tvekan säga att detta är en av de mest välskrivna och bästa böcker jag någonsin läst på hälsoområdet. Ralf Sundberg, med dr, docent

Fasta är #1 för självläkning och föryngring! Fasta är oerhört vitaliserande för kroppen och dessutom billigt, enkelt och lätt tillgängligt. Små ändringar gör stor förändring: att matpausa med jämna mellanrum lägger grunden till ett långt och friskt liv. Fasta ger en nystart för din kropp, och vi människor är genetiskt byggda för perioder utan mat.

Forskningen visar att fasta: Rensar tarmen och kroppen Ger ökad energi och vitalitet Ökar ens tankeförmåga och koncentration Minskar inflammation i kroppen Stimulerar självläkningen Minskar kroppsfettet (och vikten) Sänker blodsockerhalten och ökar insulinkänsligheten, vilket motverkar metabola sjukdomar Aktiverar stamceller, dvs är föryngrande Reverserar åldrandeprocessen, dvs. förlänger livet Förhindrar Alzheimers sjukdom Hämmar eller dödar parasiter

Sanna Ehdin har skapat en fantastisk guide om fastans effekter; och har utvecklat olika metoder och fasteprogram som VASS-protokollet som leder dig rätt. Detta är den första stora boken om fasta i Sverige, en handbok och uppslagsverk i ett fylld med ny kunskap, forskningsstudier och erfarenhet.

Ur innehållet: Vilken fasta passar mig? Fasta definitioner och begrepp Fastans fem faser Födofasta enkel rening Föryngras med fasta Förfasta förbered kroppen ' Autofagi föryngrar kroppen Fasta välkomnar nya rutiner Recept och fasteråd En dags Restart-program Saltvattenflush effektiv biohacking Vattnets magiska egenskaper Tarmhälsa eller tarmröta? Förstoppning ett stort, dolt problem Hetta och kyla ger läkning Blisskroppen eller stresskroppen Förbered dig mentalt En ny hälsosyn

Sannas Fastebok är ett måste för alla som är intresserade av att utforska välbefinnande genom en återkommande dygnsfasta! Elle Macpherson, founder, WelleCo

OM FÖRFATTAREN Forskaren och författaren Sanna Ehdin var först med att sätta fokus på vår naturliga självläkning 1999 med den banbrytande boken Den självläkande människan. Den blev en oväntad internationell succé med 400 000 sålda exemplar i tio länder. Sanna har föreläst för över 100 000 personer och inspirerat människor över hela världen till positiva livsförändringar. Sanna Ehdin, författare, föreläsare och entreprenör är en av Sveriges främsta hälsopersonligheter vars 15 hälsoböcker sålt i över en miljon exemplar i tio länder. Sanna Ehdin, PhD i immunologi, har samlat erfarenhet från 12 års biomedicinsk forskning och 30 års studier i självläkning, personlig utveckling och helhetshälsa till sin unika hälsosyn. Hon har föreläst för över 100 000 personer och når hundratusentals varje vecka via sin blogg och sociala media. Sanna blivit utsedd till Sverige bästa talare, nominerad till Who's who in Green Beauty Scandinavia 2019 och röstades fram som Sveriges bästa hälsoblogg år 2011 och 2012. Mer info: www.ehdin.com och bloggar på https://ekoappen.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sannas fastebok
 2. +
 3. Mat som läker : 140 recept som håller dig pigg, frisk och dämpar inflammationer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mat som läker : 140 recept som håller dig pigg,... av Sanna Ehdin (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Sannas fastebok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fastebibel
  Erika, 25 februari 2022

  En mycket omfattande "bibel" om fasta och fasta fungerar verkligen så bra för föryngring och läkning av kroppen <3
  Rekommenderas för den som vill läka kroppen!

 2. Inspirerande och kunskapsrik!
  Marie Jalkanen , 22 januari 2022

  Mycket bra skriven. Full med fakta och forskning som på ett enkelt sätt förmedlas och inspirerar läsaren att förbättra sin hälsa. Kan hjälpa samhället att spara miljarder.

 3. Fasta är en metod
  Leena (Furuvik), 21 januari 2022

  Jag har verkligen lyft min hälsa efter att jag lärt mig fastan betydelse. Tack Sanna Ehdin för att du skrivit ner dina kunskaper och delar med dig.

 4. Briljant!
  Annika Maria, 21 januari 2022

  Bästa boken att införskaffa för att ta din hälsa till nästa nivå! Dessa metoder är perfekt att hålla hälsan på topp!

 5. Sannas Fastebok

  Detta är en mycket detaljerad och övertygande redovisning i kapitel, om hur man ska fasta. Redovisning i detalj av de olika fastetyperna och varför det är bra för din kropp. Rekommenderas varmt.

 6. Sanna har gjort det igen!
  EvisB, 11 januari 2022

  Välskriven och intressant. Lätt att läsa och förstå. Denna bok kommer vara välanvänd här hemma. Svar på alla frågetecken och protokoll att följa!

 7. Inspirerande men ofärdig
  Stefan, 4 januari 2022

  Bra och faktaspäckad om fasta och olika varianter. Mycket upprepande i texten och väldigt mycket att fasta är så fantastiskt bra. Vissa saker beskrivs minutiöst medan andra saker blir slarvigt beskrivna. Texten hade behövt korrekturläsas, massor av märkliga stavfel. Boken verkar inte vara helt klar. Och borde ha bantats rejält. ;-)
  Men ändå inspirerande och nyttig.

 8. Faktabaserad fastebok med stöd i forskningen
  Anna Pettersson, 18 november 2021

  Mycket bra info och stöd i reningsprocesserna avseende fasta. Dessutom förklaringar baserade på forskning kring vattenfastans många hälsofördelar. Väldigt positiv till denna bok. Rekommenderar den till alla jag känner som har minsta hälsointresse.

 9. Superbra!
  Pernilla, 21 september 2021

  Jag köpte 10 st som jag använder i min praktik för människor med smärta. Ska bli roligt att följa dem i deras faste-resa!

 10. Bra bok men många upprepningar
  Tomas Nilsson, 23 augusti 2021

  Det är en bra bok och väldigt grundlig som tar upp mer än bara fasta. Jag upplever att det är lite väl många upprepningar. För min del kunde boken kortats men åtminstone 50 sidor.

 11. Allt om fastan
  Anna Sunshine , 20 augusti 2021

  Älskar denna boken. Det står allt om fastan och olika sätt att fasta. Sanna har verkligen fått med allt. Man kan välja vilken typ av fasta som passar en bäst och får tips o råd om hur man lyckas. Är redan på sidan 100 efter en veckas läsning. Köp den

 12. Äntligen!
  Christina R, 19 augusti 2021

  Jag är så glad för Sannas Fastebok! Den har lärt mig ännu mer om min kropp och hur fasta föryngrar! Med många års mag-och tarmproblem har jag hittat evidensbaserade metoder i boken som jag testat och det var bokstavligen som att vända på en hand! Wow! Läs den och testa periodisk fasta och VASS-fastan!

Visa alla 12 recensioner