Central Park (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
348
Utgivningsdatum
2021-11-29
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Christina Norrman
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hce
ISBN
9789189357303
Central Park (pocket)

Central Park

(20 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-11-29
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Oförutsägbar och spännande, denna psykologiska thriller tar andan ur en ..."
- Metro

En tidig morgon i Central Park vaknar Alice och Gabriel på en bänk, fastlåsta i varandra med handbojor.
De kan inte minnas att de någonsin har träffats. Och kvällen innan var Alice hemma i Paris med sina väninnor och Gabriel spelade piano på en jazzbar i Dublin.

Hur hamnade de i den här situationen? Vems är blodet på Alices blus? Varför saknas det en patron i hennes tjänstevapen? Alice och Gabriel har inget annat val än att söka efter svaren tillsammans så att de kan återvända till sin vardag, men de är inte beredda på att sanningen kommer att vända upp och ner på deras liv.

Guillaume Musso är en av världens bäst säljande författare och är översatt till 40 språk. Han föddes i Antibes 1974 och redan som tioåring bestämde han sig för att bli författare. Efter skolan flyttade han till New York en period. När han kom hem hade han huvudet fullt av bokidéer och New Yorks typiska mångfaldskultur. Det märks idag då många av hans böcker utspelar sig såväl i Frankrike som USA, och karaktärerna kommer från olika länder.

"Mussos böcker är riktiga bladvändare - när man väl börjat läsa kan man inte lägga dem ifrån sig."
- Europé 1, Café Culture

"Ett franskt fenomen!"
- Aftenposten
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Central Park
 2. +
 3. Återträffen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Återträffen av Guillaume Musso (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Central Park. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Osannolik berättelse
  Gunipeg, 23 februari 2023

  Spännande historia från första kapitlet. Men geografiskt rörig och svår att hänga med i NY:s kvarter, hade önskat att det funnits en karta över berörda platser. Vartefter jag läste (sträckläste) funderade jag över hur osannolik hela historien verkade, kan man verkligen göra på det sättet och hur hann de med allt på bara ett dygn? Och upplösningen var verkligen helt oväntad. Spännande och klart läsvärd!

 2. Inte någon läsupplevelse
  Hilda , 17 april 2022

  Jag köpte boken p.g.a. "Internationell bästsäljare". Enligt min uppfattning långt ifrån ett mästerverk. Grovt tillyxade karaktärer som jag inte känner något för. Känns som en amerikansk Tv-deckare i bokformat. En bok/deckare ska inte bara innehålla en "smart" historia med händelser staplade på varandra och ett ev. oväntat slut. Det måste finnas något mer, som väl beskrivna miljöer, ett bra tecknat porträtt av huvudfiguren och andra karaktärer och i övrigt ett intressant tilltal/språk i boken.... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Guillaume Musso