Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2022-05-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
245 x 175 x 25 mm
Vikt
865 g
SAB
Vgaa,Dokb,Rag
ISBN
9789189547018
Kvinnokompassen : en mjuk guide till din inre kraft (kartonnage)

Kvinnokompassen : en mjuk guide till din inre kraft

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2022-05-21
282
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Känner du dig också ur balans emellanåt utan att förstå varför? Det är du inte ensam om. De flesta kvinnor är inte skapta för ett liv där alla dagar är likadana och på många sätt är anpassade efter männens förutsättningar. Förklaringen ligger i menstruationscykeln. Men om du lär dig att utnyttja energin när du är på topp - likaväl som att lyssna på kroppen när den behöver vila och få omsorg - då finns möjligheten att hälsa, träning och kärlek kan nå sin fulla potential.

Kvinnokompassen - En mjuk guide till din inre kraft är boken som på ett inspirerande sätt använder den symboliska kompassen för att vägleda sina läsare - från det lustfyllda Norr till det vilsamma och återhållsamma Söder. Boken är skriven av hälso- och träningscoachen, föreläsaren och yogaläraren Ida B Olsson, som ägnat de senaste 15 åren att hjälpa kvinnor att hämta kraft även när de känner sig begränsade - med målet att skapa harmoni som räcker hela månaden. Bland många projekt inom hälsa har hon startat den ideella föreningen Minirunners, vars verksamhet går ut på att barn och vuxna tillsammans ska träna helt utan prestationskrav. 
Ida B. Olsson delar med sig av sina egna erfarenheter och hur hon anpassar sitt liv och vardag enligt kompassen. Ingen kvinnas behov liknar den andras till punkt och pricka men riktlinjerna finns där: god sömn, vistelse i naturen, lagom träning efter konstitution och ork, begränsad skärmtid, hälsosam kost är alla bra ingredienser för att skapa återhämtning och balans i tillvaron. Boken kan tjäna som inspirationskälla för de som behöver det och som nog är många.

BTJ-häftet nr 11, 2022. Lektör Agneta Wirberg
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kvinnokompassen : en mjuk guide till din inre kraft
  2. +
  3. Power Women : hur du får tillgång till din medfödda kraft som kvinna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Power Women : hur du får tillgång till din medf... av Louise Strömberg (inbunden).

Köp båda 2 för 481 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kvinnokompassen : en mjuk guide till din inre kraft. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Älskar boken! <3
    Amelie, 17 juni 2022

    Jag älskar verkligen boken och är mycket nöjd över den, finns så fantastiskt bra innehåll i den, så rekommenderar den skarpt!

Visa alla 1 recensioner