Kvinnokompassen : en mjuk guide till din inre kraft (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2022-05-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
245 x 175 x 25 mm
Vikt
865 g
SAB
Vgaa,Dokb,Rag
ISBN
9789189547018
Kvinnokompassen : en mjuk guide till din inre kraft (kartonnage)

Kvinnokompassen : en mjuk guide till din inre kraft

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2022-05-21
289
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kvinnokompassen : en mjuk guide till din inre kraft Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Känner du dig också ur balans emellanåt utan att förstå varför? Det är du inte ensam om. De flesta kvinnor är inte skapta för ett liv där alla dagar är likadana och på många sätt är anpassade efter männens förutsättningar. Förklaringen ligger i menstruationscykeln. Men om du lär dig att utnyttja energin när du är på topp - likaväl som att lyssna på kroppen när den behöver vila och få omsorg - då finns möjligheten att hälsa, träning och kärlek kan nå sin fulla potential.

Kvinnokompassen - En mjuk guide till din inre kraft är boken som på ett inspirerande sätt använder den symboliska kompassen för att vägleda sina läsare - från det lustfyllda Norr till det vilsamma och återhållsamma Söder. Boken är skriven av hälso- och träningscoachen, föreläsaren och yogaläraren Ida B Olsson, som ägnat de senaste 15 åren att hjälpa kvinnor att hämta kraft även när de känner sig begränsade - med målet att skapa harmoni som räcker hela månaden. Bland många projekt inom hälsa har hon startat den ideella föreningen Minirunners, vars verksamhet går ut på att barn och vuxna tillsammans ska träna helt utan prestationskrav. 
Ida B. Olsson delar med sig av sina egna erfarenheter och hur hon anpassar sitt liv och vardag enligt kompassen. Ingen kvinnas behov liknar den andras till punkt och pricka men riktlinjerna finns där: god sömn, vistelse i naturen, lagom träning efter konstitution och ork, begränsad skärmtid, hälsosam kost är alla bra ingredienser för att skapa återhämtning och balans i tillvaron. Boken kan tjäna som inspirationskälla för de som behöver det och som nog är många.

BTJ-häftet nr 11, 2022. Lektör Agneta Wirberg
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kvinnokompassen : en mjuk guide till din inre kraft
 2. +
 3. Ett bättre liv : att förändras en tanke i taget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett bättre liv : att förändras en tanke i taget av Kay Pollak (häftad).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kvinnokompassen : en mjuk guide till din inre kraft. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt inspirerande!!
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 22 september 2022

  Det här är en bok jag rekommenderar alla med menstruationscykel att läsa. Jag gillar hur Ida B Olsson är tydlig med att det är utifrån vad hon har lärt sig samt egna erfarenheter som hon skriver denna och att syftet är att inspirera. Boken är full av inspiration och jag lämnades med känslan av att vara taggad på livet. Hennes val av kompass som vägledare gör mycket av det hon skriver tydligt och gör att jag kan hänga upp allt hon berättar om på något. Texten varieras med vackra bilder som lyf... Läs hela recensionen

 2. Älskar boken! <3
  Amelie, 17 juni 2022

  Jag älskar verkligen boken och är mycket nöjd över den, finns så fantastiskt bra innehåll i den, så rekommenderar den skarpt!

Visa alla 2 recensioner