Samspelets kraft : Marte meo - möjlighet till utveckling (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2012-11-28
Upplaga
1
Förlag
Argos/Palmkrons Förlag
Dimensioner
209 x 144 x 18 mm
Vikt
342 g
SAB
616.8915,Vlbda
ISBN
9789189638242
Samspelets kraft : Marte meo - möjlighet till utveckling (inbunden)

Samspelets kraft : Marte meo - möjlighet till utveckling

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-11-28
212
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vi människor deltar dagligen i samspel med andra. När vi studerar detta samspel ser vi att det utgör en oändlig källa till kunskap. I samspelets kraft beskriver författarna både de svårigheter och de möjligheter som samspel innebär och kopplar beskrivningen till Marte meo-metoden.
Marte meo-metoden har utvecklats i Holland av Maria Aarts som en metod för att stärka och utveckla samspel och kommunikation mellan barn och vuxna. Den introducerades i Sverige i början av nittiotalet och har snabbt spritt sig som en behandlings- och rådgivningsmetod inom olika arbetsområden såsom mödra- och barnhälsovård, familjearbete och inom förskola och skola.
Samspelets kraft är avsedd för högskolekurser inom pedagogik, psykologi, socialt arbete och social omsorg. Den är också i hög grad en bok för alla som på olika sätt arbetar professionellt med barn och ungdomar. Intresserade föräldrar kan ha stor glädje av den.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Samspelets kraft : Marte meo - möjlighet till utveckling
  2. +
  3. Att möta små barn och deras föräldrar i vården : Om utveckling, anknytning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att möta små barn och deras föräldrar i vården ... av Pia Risholm Mothander, Anders Broberg (häftad).

Köp båda 2 för 581 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Samspelets kraft : Marte meo - möjlighet till utveckling. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. allt i livet går ut på samspel

    Mycket bra bok och mycket bra metod ... du ser inte alltid vad som sker i samspel. att belysa det kan aldrig vara fel i det långa loppet men kan "göra ont" till en början.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna