Judarna : hjältar i evighet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2023-11-28
Upplaga
1
Förlag
Semnos förlag
Dimensioner
11 x 189 x 127 mm
Vikt
280 g
SAB
Cmdb
ISBN
9789189856134

Judarna : hjältar i evighet

Häftad,  Svenska, 2023-11-28
203
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Varför är judarna judar? Varför kan de inte bara ge upp den judiska identiteten och bli som alla andra? Så mycket lidande, förföljelse och död hade de då inte sluppit. I boken får du de spännande, tragiska men också hoppfulla svaren.

Boken ger en förståelse för varför judarna, landet Israel och staden Jerusalem är så omstridda, liksom insikt i judarnas kallelse och uppgift. Den förklarar Guds profetiska handlande med det judiska folket och berättar dess historia. Den ger också en djupdykning i den antisemitism som delvis har sina rötter i kyrkan och som kulminerade under andra världskriget, men som nu återigen växer sig allt starkare i världen.

Tre gånger har judarna utsatts för att utrotas. Dessvärre pekar profetiorna på ett fjärde försök, en händelse som hela världen kommer att kunna följa via media och som föregår världshistoriens nästa stora händelse, Jesu tillkommelse.

Tommy Lilja har skrivit ett 20-tal böcker som översatts till flera språk. Boken om judarna är en nyutgivning med nytt material. Tommy har besökt Israel flera gånger årligen sedan 1996 och har hjälpt mer än 25 000 judar i antisemitiska områden till ett bättre liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Judarna : hjältar i evighet
  2. +
  3. Kniv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kniv av Salman Rushdie (inbunden).

Köp båda 2 för 442 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tommy Lilja