Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2019-02-04
Upplaga
1
Förlag
Parus förlag
Dimensioner
225 x 165 x 35 mm
Vikt
605 g
SAB
Vebl
ISBN
9789198288537

Min återhämtning : dagbok vid utmattningssyndrom

(6 röster)  |   Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2019-02-04
169
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
MIN ÅTERHÄMTNING -
Dagbok vid utmattningssyndrom


Hoppfull dagbok med lugnande ord på vägen. Följ din kropp genom återhämtningen, och sätt ord på dina känslor på ett enkelt sätt. Du skriver när det passar och fyller själv i dagens datum.

Dagboken innehåller 200 sidor för dagboksanteckningar (100 dagar), samt kortare texter om utmattningssyndrom med möjlighet att reflektera mer kring hur du mår och vad du behöver.

Dagboken är skapad av Emma Holmgren, författare till Våga vara rädd - en bok om utmattningssyndrom.

Att skriva har en positiv inverkan på läkning och för mig blev det en viktig del i min egen återhämtning och acceptans. Det gav mig en större förståelse för min kropp och gjorde det möjligt att se även de små stegen i rätt riktning.
I den här dagboken vill jag ge fler möjlighet att på ett enkelt sätt fylla i de delar som jag tror är viktigt att synliggöra för sig själv. Jag har också funderat över vad jag hade behövt läsa de dagar som kändes extra svåra och de kvällar som var fyllda av oro, utifrån det har jag skapat bokens kortare textavsnitt. Jag vill att dagboken ska ge en varm och lugn känsla av att du inte är ensam om dina upplevelser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Min återhämtning : dagbok vid utmattningssyndrom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nöjd kund
  Jenny Margareta Bäckman, 27 augusti 2021

  Den har hjälp mig så mycket så jag kan inte släppa denna bok . Jag kan klart rekommenderar denna bok är så nöjd över den .

 2. Fantastiskt fin
  Kaffeläsaren, 8 maj 2019

  I boken finns plats för att fylla i under 100 dagar, hur jag mår idag, hur kroppen känns, vad jag gjorde för mig själv idag o.s.v. På några sidor går även att hitta tankar och frågor om återhämtning, vila, planering och framsteg. Allt för att få en att tänka till lite extra. Det är en fantastiskt fin dagbok! Den har trevligt snitt och är otroligt behaglig och lugnande att bläddra i. Jag har inte börjar fylla i min dagbok än men tanken är att jag ska göra det snarast för att följa mitt mående.... Läs hela recensionen

 3. Mycket bra för egenvård
  Flisan , 6 mars 2019

  Tycker denna dagbok är jättebra och den hjälper mig i min egenvård. Jag har även köpt färgade stjärnor som jag gett olika betydelser ifall jag inte orkar skriva.

  Tycker att man ska även läsa eller lyssna på boken, Våga vara rädd av Emma Holmgren. Den ger ökad kunskap och förståelse för både den drabbade, arbetsgivare, närstående och medmänniskor.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Emma Holmgren