Vegolyftet - för storkök och skola (häftad)
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2019-05-03
Upplaga
1
Utmärkelser
Gourmand World Cookbook Awards
Förlag
EcoGusto
Medarbetare
Naess, Sophie (red.) / Fridholm, Anna Rut (foto)
Dimensioner
265 x 210 x 20 mm
Vikt
797 g
ISBN
9789198546606
Vegolyftet - för storkök och skola (häftad)

Vegolyftet - för storkök och skola

Häftad,  Svenska, 2019-05-03
567
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vegolyftets kokbok är för dig som vill lyckas med vegetarisk och vegansk mat i storkök och skola. Magnus Naess är en kock och inspiratör som delar med sig av sina tio år med vegetarisk mat lagad i storkök. Han har jobbat som kökschef och kock på flera vegetariska restauranger och i skolor. Hans nyfikenhet och positiva inställning gör att han hela tiden vill utvecklas och även se andra lyckas. Inspirationen får han bland annat av gensvaret från sina matgäster men även av andra kockar och kökspersonal han träffar. Magnus har även hunnit med många föreläsningar samt kurser, och släpper nu äntligen sin efterfrågade kokbok. Här finner du inte bara många recept lagade för 100 personer, utan även hans kunskap och tankegångar kring vegan och vegetarisk kost. Boken passar inte bara skolkök utan givetvis också alla större kök oavsett inriktning.

Information om författaren:
Magnus Naess är född 1972 i Upplands Väsby, norr om Stockholm där han också växte upp. Magnus är gift och bor med sin familj i Stockholm där han arbetar som kock på Globala gymnasiet som enbart serverar vegetarisk mat. Han är även en populär föredragshållare och kursledare då han peppar och lär ut köksanställda och kostchefer över hela landet som vill gå över till grönare kost i sina verksamheter som skola, restaurang och andra offentliga storkök.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vegolyftet - för storkök och skola
  2. +
  3. Vegomat : från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vegomat : från gryta och gratäng till pasta, pa... av Madeleine Landley (inbunden).

Köp båda 2 för 686 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »