Svärdets väg (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2021-05-19
Förlag
Lassbo Förlag
Medarbetare
Bonath, Emma (form)
Dimensioner
190 x 130 x 25 mm
Vikt
258 g
SAB
Lz
ISBN
9789198640182
Svärdets väg (häftad)

Svärdets väg

(2 röster)
Häftad Svenska, 2021-05-19
217
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Svärdets väg är min historia, så som jag levt den. Smärtornas väg, från mörkret till ljuset. Jag föddes på årets mörkaste dag, kanske var detta ett tecken för hur mitt liv skulle gestalta sig. Ett eldtecken, kanske detta var ett förebud för min själsliga styrka. Jag är avlad i våld och jag kom att fostras med våld. Våldet blev min lärare till överlevnad. Svärdets väg är en avklädd, sann berättelse om det tuffa arbetet med att frigöra sig från inlärda beteenden. Det är en berättelse om att låta den inre rösten styra och ta guidning från andevärlden. Det är en berättelse om en kvinna som hittade sitt hem i ljuset i norr. Om så bara en enda människa läser dessa ord och kan läkas av dem har jag utfört mitt uppdrag.

Eva Armstrand vandrar schamanens väg i den nordiska traditionen, är Reikimaster, Munay-Ki Sonco och andlig spirituell healer. Hon är en kvinna med många erfarenheter och bor idag i Lappland. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Svärdets väg
  2. +
  3. Upptäcktsresan bortom illusionen väcker dig till liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Upptäcktsresan bortom illusionen väcker dig til... av Anette Marjeta (häftad).

Köp båda 2 för 415 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »