Kaos, kamp, lev! (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
217
Utgivningsdatum
2022-04-20
Förlag
JW förlag
Dimensioner
210 x 135 x 14 mm
Vikt
277 g
SAB
Lz
ISBN
9789198706550
Kaos, kamp, lev! (häftad)

Kaos, kamp, lev!

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-04-20
229
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tänk om jag inte hinner bli den jag vill vara? Tanken biter sig fast den där tisdagen i oktober 2016 när överläkaren beskriver hur cellförändringar i höger bröst utvecklats till cancer. Ett besked som vänder upp och ner på mitt liv och mitt sätt att leva. Det är som om cellförändringen i mig även förändrar mitt sätt att se på livet.

För Malin Ackermann blir tiden av behandling mot cancern en kamp för livet på fler än ett sätt. En kamp för att även komma ur inlärda mönster uppstår. Livsmönster som hon inte längre vill följa. Vi får följa Malins väg genom kaos och kamp mot något som hennes förebild Sara Lidman nog skulle ha kallat ett alldeles eget LEV!

Malin Ackermann är socionom, skribent och entreprenör som efter en cancerdiagnos bestämt sig för att ta vara på livet och sin lust att skriva. Malin skriver varje dag i allt från krönikor till ledare och ord i en anteckningsbok. Den här boken ser hon som en språngbräda för sig själv och andra att tro på sin egen förmåga att utveckla sin kreativitet och livslust.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kaos, kamp, lev!
 2. +
 3. Den förryskade svenskens bekännelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den förryskade svenskens bekännelser av Malcolm Dixelius (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kaos, kamp, lev!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Perfekt sommarläsning!
  Carina, 28 juni 2022

  En härlig bok som känns minst lika mycket som ett djupt samtal med en god vän om vad som är viktigt i livet och hur vi kan nå dit som det känns som en bok. En perfekt blandning av djup och feelgood som lämnar en känsla av eftertänksamhet och tacksamhet efter sig. Perfekt sommarläsning!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malin Ackermann

 • Låt vårt inland leva! : en opinion mot ett kluvet Sverige

  Malin Ackermann

  Det här är berättelsen om ett lyckat uppror. Genom att starta en Facebookgrupp, mobilisera folket, överbrygga partipolitiken och bilda opinion i medierna lyckades Malin Ackermann, projektkoordinator i Lycksele kommun, till slut vinna kampen om 30 ...