Må bra som förälder : psykologernas strategier för småbarnsåren (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (264.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katharina Cohen
Utgivningsdatum
2020-04-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113102894
Må bra som förälder : psykologernas strategier för småbarnsåren (ljudbok)

Må bra som förälder : psykologernas strategier för småbarnsåren Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-04-08

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur tar man hand om sig själv efter månader med otillräcklig sömn? Hur orkar man med att vara en bra förälder till en treåring som trotsar? Hur förlåter man sig själv när man inte orkar som man borde? Och vad är ens en "bra" förälder?

Studier visar på paradoxen: att bli förälder, det kanske största och lyckligaste som kan hända en, verkar för många följas av en minskad livskvalitet, åtminstone kortsiktigt. Många upplever också att det saknas utrymme i föräldraskapet för andra känslor och upplevelser än lycka, njutning och prestation.

Det finns gott om böcker som försöker lösa utmaningar hos barnet, till exempel med sömn och trots. Men den här boken riktar sig helt mot föräldrarnas mående, deras känslor och reaktioner. Författarna koncentrerar sig på allmängiltiga problem i vardagliga situationer där de flesta som har små barn känner igen sig. Här får man såväl personliga berättelser som teorier och dessutom konkreta verktyg för självhjälp: enkla beprövade övningar som ska underlätta för föräldrar att må bättre under småbarnsåren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »