Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
226
Utgivningsdatum
2016-02-05
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Eyre, John (form)
Dimensioner
196 x 125 x 20 mm
Vikt
371 g
SAB
Vef
ISBN
9789127144699
Mindfulness i hjärnan (inbunden)

Mindfulness i hjärnan

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2016-02-05
259
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vår kunskap om hjärnan är minst sagt ofullständig, men den växer explosionsartat. Jag gissar att många kan bli överraskade av hur just mindfulness visat sig vara ett användbart redskap i denna högteknologiska forskning. Idag accelererar kunskapen om hjärnan i takt med att metoder för hjärnavbildning utvecklas och förfinas, och genom att duktiga forskare ställer relevanta frågor och genomför väldesignade försök. Vi börjar bli allt bättre på att matcha olika delar av hjärnan med de arbetsuppgifter den utför, och vi börjar därmed begripa hur hjärnan sköter, eller missköter sin tjänst. Vi börjar förstå hur känsligt våra hjärnor läser av vår miljö och hur de ständigt formas av sina upplevelser.

Åsa Nilsonne är en av dem som introducerade mindfulness i Sverige. I den här nya utökade utgåvan beskriver hon arbetsplatsen hjärnan och visar hur modern neuropsykologi kan möta och fördjupa den kunskap som finns inom mindfulnesstraditionen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mindfulness i hjärnan
  2. +
  3. Dialektisk Beteendeterapi Vid Emotionellt Instabil Personlighetsstörning :

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dialektisk Beteendeterapi Vid Emotionellt Insta... av Anna Kåver, Åsa Nilsonne (inbunden).

Köp båda 2 för 838 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mindfulness i hjärnan