Utvärdering och bedömning i skolan : för vem och varför? (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2017-01-20
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Fredriksson, Ulf (förf.) / Gyllander Torkildsen, Lisbeth (förf.) / Jönsson, Anders (förf.) / Karlsson, K G (förf.) / Olovsson, Tord Göran (förf.) / Oskarsson, Magnus (förf.) / Rosvall, Per-Åke (förf.) / Rönnberg, Linda (förf.) / Segerholm, Christina (förf.) / Wikström, Christina (förf.) / Hult, Agne
Dimensioner
220 x 150 x 13 mm
Vikt
325 g
SAB
Eab
ISBN
9789127817975

Utvärdering och bedömning i skolan : för vem och varför?

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-01-20
459
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Utvärdering och bedömning i skolan kommer nu i en reviderad andra utgåva med flera nya aktuella kapitel och uppgifter. Bland annat har boken uppdaterats med kapitel om införandet av betyg i årskurs 6, PISA-undersökningarna, elevinflytande och systematiskt kvalitetsarbete.

Antologin är skriven av 15 lärarutbildare och forskare som ger läsaren en både nationell och internationell bild av utvärdering och bedömning. Boken har även ett samhälleligt perspektiv och ger såväl teoretiska kunskaper som användbara strategier.

Boken riktar sig främst till lärarstuderande och verksamma lärare och ger en god grund att stå på i arbetet med pedagogisk utvärdering och bedömning i skolan, klassrummet och av eleverna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Utvärdering och bedömning i skolan : för vem och varför?
  2. +
  3. Systematiskt kvalitetsarbete i förskola, skola och fritidshem : strategier och metoder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Systematiskt kvalitetsarbete i förskola, skola ... av Jan Håkansson (häftad).

Köp båda 2 för 819 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Utvärdering och bedömning i skolan : för vem och varför?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Översikt och mycket kvalitetsarbete
    Christian Thomasson, 14 augusti 2018

    En antologi om skolverket, pisa och sättet att bedömma. FÅr mycket information om vad de olika undersökningarna egentligen undersöker. Sedan ett kapitel om formativ bedömning och hur man kan använda det i sin betygssättning. En bra bok för dem som är intresserad av kvalitetsarbete som jag tycker den mer går in på...

Visa alla 1 recensioner