Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2017-04-27
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Översättare
Gun Zetterström
Dimensioner
247 x 174 x 22 mm
Vikt
704 g
SAB
Vlaaf
ISBN
9789127818170
Att övervinna hetsätning : ett vetenskapligt utvärderat (inbunden)

Att övervinna hetsätning : ett vetenskapligt utvärderat

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-04-27
345

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Vid hetsätning påverkas hela tillvaron av att man återkommande äter alldeles för mycket och känner att man har tappat kontrollen. Många gånger skäms man över sin situation och håller den hemlig. Men det finns effektiv behandling.

Att övervinna hetsätning är en självhjälpsmanual baserad på KBT som ger dig en bättre relation till mat, ätande och till din kropp. Författaren hjälper dig att förstå hetsätningens onda cirklar och varför det har blivit så svårt att ta sig ur dem. Du får kunskap om ätstörningar och vägleds genom behandlingen på ett tydligt och empatiskt sätt, med många exempel som ger igenkänning.

Manualen har utvärderats i forskning och har visat sig ha mycket god effekt. Du kan följa programmet på egen hand eller med hjälp av en terapeut eller en närstående.

Denna andra utgåva av Att övervinna hetsätning är uppdaterad och utvidgad. Den är en oumbärlig källa för dig som lider av bulimi, hetsätning och liknande tillstånd, liksom för närstående och för terapeuter som möter patienter med ätstörningar.

Den svenska utgåvan är fackgranskad av Ata Ghaderi, professor i klinisk psykologi vid Karolinska institutet, och han har även skrivit ett förord.

På ett fint och ödmjukt sätt förklarar författaren många frågor som rör ätstörningar. Det är lätt att känna igen sig och att ta till sig texten. Boken är välskriven, spännande och intressant.
Annette Sjöberg, BTJ-häftet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att övervinna hetsätning : ett vetenskapligt utvärderat
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 564 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att övervinna hetsätning : ett vetenskapligt utvärderat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven, lätt att förstå och Trovärdig!
    Camilla, 24 november 2019

    Denna boken ger dig insikt, kunskap,förståelse och en känsla av att, "Jo det kan kan gå att bli frisk" även om halva ditt liv kretsat kring hetsätningsproblem. Boken vänder sig till vuxna (eller yngre 16 år). Författaren är en världsledande forskare inom området. Även om du redan innan har goda kunskaper inom kost och hälsa ger den nya insikter om vad hetsätning är och vilka konsekvenser det ger samt att det hopp om att det kan gå att bli frisk. Jag upplever att den är professionellt skriven ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Christopher G Fairburn