Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2017-04-27
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Översättare
Gun Zetterström
Dimensioner
247 x 174 x 22 mm
Vikt
704 g
SAB
Vlaaf
ISBN
9789127818170
Att övervinna hetsätning : ett vetenskapligt utvärderat (inbunden)

Att övervinna hetsätning : ett vetenskapligt utvärderat

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2017-04-27
349
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vid hetsätning påverkas hela tillvaron av att man återkommande äter alldeles för mycket och känner att man har tappat kontrollen. Många gånger skäms man över sin situation och håller den hemlig. Men det finns effektiv behandling.

Att övervinna hetsätning är en självhjälpsmanual baserad på KBT som ger dig en bättre relation till mat, ätande och till din kropp. Författaren hjälper dig att förstå hetsätningens onda cirklar och varför det har blivit så svårt att ta sig ur dem. Du får kunskap om ätstörningar och vägleds genom behandlingen på ett tydligt och empatiskt sätt, med många exempel som ger igenkänning.

Manualen har utvärderats i forskning och har visat sig ha mycket god effekt. Du kan följa programmet på egen hand eller med hjälp av en terapeut eller en närstående.

Denna andra utgåva av Att övervinna hetsätning är uppdaterad och utvidgad. Den är en oumbärlig källa för dig som lider av bulimi, hetsätning och liknande tillstånd, liksom för närstående och för terapeuter som möter patienter med ätstörningar.

Den svenska utgåvan är fackgranskad av Ata Ghaderi, professor i klinisk psykologi vid Karolinska institutet, och han har även skrivit ett förord.

På ett fint och ödmjukt sätt förklarar författaren många frågor som rör ätstörningar. Det är lätt att känna igen sig och att ta till sig texten. Boken är välskriven, spännande och intressant.
Annette Sjöberg, BTJ-häftet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att övervinna hetsätning : ett vetenskapligt utvärderat
  2. +
  3. Mattillåtet : praktisk vägledning för dig som har en ätstörning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mattillåtet : praktisk vägledning för dig som h... av Gisela Van Der Ster (inbunden).

Köp båda 2 för 562 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Att övervinna hetsätning : ett vetenskapl...