Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2020-06-26
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
202 x 125 x 19 mm
Vikt
330 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127826717
Dansa mjukt med tillvaron : om mening, mod och möjligheter (inbunden)

Dansa mjukt med tillvaron : om mening, mod och möjligheter

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2020-06-26
209
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den folkkära psykoterapeuten Anna Kåver är tillbaka med en ny bok där hon där hon formulerar principer för psykologiskt och existentiellt välbefinnande, mer i form av personliga essäer än uppmanande träning.

Att röra sig flexibelt i våra tankar och känslor hjälper oss på vägen. Likaså att hitta en inre frihet med tillåtandet som ledstjärna och utan alltför höga krav. Hon beskriver vardagsmodet som vi kan hitta för att utmana hindrande rädslor. Likaså lyfter hon fram vikten av att hitta mening, men också att kunna släppa taget om att hitta den. Ett liv i välbefinnande är ett liv i närvaro och acceptans, det är numera fakta och inte allmänt flum. Men fantasier och dagdrömmar behöver också sitt utrymme.

Livet tillsammans med andra med empati, bekräftelse och välvillighet utgör själva fundamentet i vår tillvaro. Utan ett gott tillsammans dör vi sakta både själsligt och kroppsligt. Till slut, livet måste vara lockande. Att hålla nyfikenheten och intresset för omvärlden levande, att engagera sig även utanför sig själv, att njuta och att leka.

Med denna bok vill Anna Kåver påminna oss om våra egna resurser och vad vi kan betona lite mer i våra liv. Då kan förhoppningsvis dansen med tillvaron bli så mjuk som vi vill ha den.

Anna Kåver är leg. psykolog, leg. psykoterapeut och författare till succéer som Att leva ett liv, inte vinna ett krig, Himmel, helvete och allt däremellan, Tillsammans (med Åsa Nilsonne) och senast Oro att leva med tillvarons ovisshet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dansa mjukt med tillvaron : om mening, mod och möjligheter
  2. +
  3. Allians - Den terapeutiska relationen i KBT

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allians - Den terapeutiska relationen i KBT av Anna Kåver (kartonnage).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Dansa mjukt med tillvaron : om mening, mo...