Existentiell coaching (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2019-06-26
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 160 x 20 mm
Vikt
389 g
SAB
Do
ISBN
9789144121697
Existentiell coaching (häftad)

Existentiell coaching

Häftad Svenska, 2019-06-26
268
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vill du fördjupa din kunskap om existentiella frågor och lära dig hur man för existentiella samtal i praktiken? Existentiell coaching har sina rötter i existentiell filosofi, psykologi och psykoterapi. I den här boken får du en introduktion till de viktigaste filosoferna, de centrala begreppen och en fördjupad kunskap om den existentiella coachingens metoder, från teori till praktik. Den existentiella coachingen ökar på många håll i världen och ett stort intresse märks även i Sverige. Denna första handbok på svenska kan användas som en bas för hur ett samtal kan gå till, eller som inspiration för den som vill tillföra det existentiella perspektivet till sin nuvarande praktik.

Existentiell coaching vänder sig i första hand till dig som vill arbeta med existentiell coaching eller vägledning och till yrkesgrupper med samtalet som verktyg. Den passar även dig som arbetar terapeutiskt och som vill öka din existentiella kunskap. Den kan också ge dig som är allmänt intresserad av filosofiska och existentiella frågeställningar inspiration till eget utforskande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Existentiell coaching
  2. +
  3. Bara detta liv : texter i existentiell psykologi och psykoterapi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bara detta liv : texter i existentiell psykolog... av Dan Stiwne (inbunden).

Köp båda 2 för 616 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Existentiell coaching