Existentiell coaching (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2019-06-26
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Jonny Hallberg, Jonny Hallberg
Dimensioner
225 x 160 x 20 mm
Vikt
389 g
SAB
Do
ISBN
9789144121697
Existentiell coaching (häftad)

Existentiell coaching

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-06-26
319
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vill du fördjupa din kunskap om existentiella frågor och lära dig hur man för existentiella samtal i praktiken? Existentiell coaching har sina rötter i existentiell filosofi, psykologi och psykoterapi. I den här boken får du en introduktion till de viktigaste filosoferna, de centrala begreppen och en fördjupad kunskap om den existentiella coachingens metoder, från teori till praktik. Den existentiella coachingen ökar på många håll i världen och ett stort intresse märks även i Sverige. Denna första handbok på svenska kan användas som en bas för hur ett samtal kan gå till, eller som inspiration för den som vill tillföra det existentiella perspektivet till sin nuvarande praktik.

Existentiell coaching vänder sig i första hand till dig som vill arbeta med existentiell coaching eller vägledning och till yrkesgrupper med samtalet som verktyg. Den passar även dig som arbetar terapeutiskt och som vill öka din existentiella kunskap. Den kan också ge dig som är allmänt intresserad av filosofiska och existentiella frågeställningar inspiration till eget utforskande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Existentiell coaching
 2. +
 3. Andetaget, livet, evigheten: vägledning i varje ögonblick

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andetaget, livet, evigheten: vägledning i varje... av Sofia Sivertsdotter (häftad).

Köp båda 2 för 519 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Existentiell coaching. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kommentar
  Jonni Karl Gustaf Widegren, 30 oktober 2019

  Väldigt intressant och välskriven , ger en fin inblick i existentiell coaching även för en amatör som mig

  H Jonni Widegren

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna