Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
360
Utgivningsdatum
2020-06-23
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Johanna Holmberg
Medarbetare
Jern, Stefan (förf.) / Jungert, Tomas (förf.) / Näslund, Johan (förf.) / Thornberg, Robert (förf.) / Wiggins Young, Sally (förf.) / Hammar Chiriac, Eva (red.) / Hempel, Anders (red.)
SAB
Eaby,Oaa
ISBN
9789144132556
Handbok för grupparbete : att skapa fungerande grupparbeten i undervisning (häftad)

Handbok för grupparbete : att skapa fungerande grupparbeten i undervisning

Häftad Svenska, 2020-06-23
394
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Grupparbete är en vanligt förekommande arbetsform på alla nivåer i utbildningssystemet, från skola till universitet. Ofta används grupparbete som en av flera möjliga undervisningsformer utan att någon funderar över dess möjligheter och konsekvenser. Ibland fungerar det väl och till de studerandes belåtenhet. Vid andra tillfällen uppstår mindre konstruktiva processer. Både lärare och studerande efterfrågar mer kunskap om arbetsformen. I Handbok för grupparbete bidrar författarna med sina samlade kunskaper om och erfarenheter av hur ett välfungerande grupparbete som gynnar lärande kan skapas.

I denna fjärde upplaga av boken har flera delar uppdaterats och vidareutvecklats. Nya tillskott är exempelvis ett kapitel om kommunikation och interaktion inom grupparbete, samt avsnitt som tar upp teorin om ömsesidigt beroende, självbestämmandeperspektivet, spinnteorin, auktoritativt ledarskap och gruppvärdig uppgift.

Handbok för grupparbete vänder sig till alla som använder eller är intresserade av grupparbete som arbetsform. Både lärare och studerande kan ha stor glädje av bokens innehåll. Diskutera gärna bokens innehåll i grupp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handbok för grupparbete : att skapa fungerande grupparbeten i undervisning
  2. +
  3. De förtrycktas pedagogik

De som köpt den här boken har ofta också köpt De förtrycktas pedagogik av Paulo Freire (inbunden).

Köp båda 2 för 706 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »