Svart bälte i svåra samtal : med empati för ökat samarbete (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2024-01-03
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Ingrid Frölich
Dimensioner
18 x 211 x 142 mm
Vikt
505 g
SAB
Qbab
ISBN
9789144173542

Svart bälte i svåra samtal : med empati för ökat samarbete

Häftad,  Svenska, 2024-01-03
383
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vill du bli bättre på att genomföra svåra samtal? Då är det här en bok för dig. Den baseras på forskning om hur empatiska ledare gör när de genomför olika slags svåra samtal. En sådan ledare kan både skapa en god relation och trygghet och samtidigt leda samtalet med en tydlig struktur.

Boken innehåller tre delar: Den första delen beskriver hur du förbereder det svåra samtalet genom att kartlägga problemet och planera samtalet steg för steg. Den andra delen förklarar hur du leder samtalet genom att aktivera din empati, så att du blir "stark" och på så sätt behåller din kraft och vänlighet. Den sista delen presenterar instruktioner som visar i detalj hur ett svårt samtal kan genomföras, med en rad olika exempel. Det kan handla om beteenden som stör och svårigheter kring samarbete och attityder. Men också större utmaningar, som när en medarbetare luktar illa, eller när det föreligger allvarlig misskötsamhet, missbruk eller psykisk ohälsa.

Boken är ovärderlig läsning för alla som behöver genomföra svåra samtal som en del av yrkeslivet - inte minst personer i en ledande position.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Svart bälte i svåra samtal : med empati för ökat samarbete
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 632 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »