Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2016-09-09
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
216 x 152 x 15 mm
Vikt
360 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147122318
Extern VD - så lyckas du! : 15 framgångsnycklar för VD i ägarledda företag (inbunden)

Extern VD - så lyckas du! : 15 framgångsnycklar för VD i ägarledda företag

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-09-09
315
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken är oumbärlig för vd:ar, ägare, styrelsemedlemmar och andra personer som arbetar med ledningsfrågor i ägarledda företag.

Läs mer
Du får en förståelse för hur en ägare tänker och resonerar samt vilken formalia som behöver vara på plats innan en ny ledare tillträder. Perspektivet är både den nya ledarens samt ägarens. Boken är lättläst och ger konkreta tips efter varje framgångsfaktor.
Sagt om boken
"Den här boken beskriver insiktsfullt en lång rad av potentiella fallgropar som man kan gå i, både som ägare och som anställd vd. Genom att läsa boken och följa dess handfasta råd kan man undvika fallgroparna och ge sitt företag och sig själv större chans till framgång." - Jan-Inge Isacsson, styrelseordförande och huvudägare, ScandInfo Marketing Research
"Boken ger svar på många av de frågor som både ägare och en presumtiv vd bör ställa sig innan parterna inleder ett samarbete. Boken är ett värdefullt verktyg - jag rekommenderar den varmt." - Marika Qvist, vd Folktandvården Skåne AB med erfarenhet av externa vd-uppdrag inom såväl ägarledda bolag som offentlig sektor.

Om författarna
Agneta Olsson har arbetat som extern vd i ägarledda företag. Hon driver idag ett företag som hjälper ägare att "släppa taget" och att framgångsrikt ta in extern vd för att ta ett företag till nästa nivå.
Annika Hall är docent i företagsekonomi med fokus på ägarskiften och ledarskiften i ägarledda bolag. Hon arbetar idag som rådgivare på Grant Thornton med inriktning generationsskiften.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Extern VD - så lyckas du! : 15 framgångsnycklar för VD i ägarledda företag
 2. +
 3. Ekonomi för chefer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ekonomi för chefer av Mikael Carlson, Jonas Bernhardsson (inbunden).

Köp båda 2 för 610 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Extern VD - så lyckas du! : 15 framgångsnycklar för VD i ägarledda företag. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas varmt
  karin Frisk, 8 november 2016

  Är sällan jag orkar recensera något men i det här fallet gör jag ett undantag. Har arbetat både som VD och sitter numera i en ägarroll. Boken är klockren och fångar exakt det dilemma man både har som VD och som ägare. Gratulerar till en riktigt bra bok.

 2. Spot on
  karl lundberg, 19 oktober 2016

  Läst boken med stor behållning. Den är inte bara klok, relevant och utan genial med en story/case som löper som en röd tråd och gör att man vill inte sluta läsa och lära sig om nästa framgångsfaktor.
  En riktigt bra bok för alla som arbetar i ägarledda företag oavsett vd, ägare eller medarbetare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Extern VD - så lyckas du! : 15 framgångsn...