Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2017-08-11
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
216 x 152 x 13 mm
Vikt
335 g
SAB
Qba
ISBN
9789147122738
Maxa snacket : så når du framgång genom digital kommunikation (inbunden)

Maxa snacket : så når du framgång genom digital kommunikation

Inbunden Svenska, 2017-08-11
355
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Du är säkert utled på alla människor som pratar om den digitala transformationen. Som säger att företaget måste digitalisera sin affär och förändra - nu! Många högljudda röster driver på dessa frågor, men få ger konkreta råd om hur man faktiskt ska göra.

Läs mer
I Maxa snacket delar kommunikationsexperten Karin Zingmark på ett lättillgängligt sätt med sig av sina erfarenheter av att driva förändring inom digital kommunikation. Tiden då ledningen kunde delegera kommunikation till en kommunikationsavdelning som paketerade och förde ut företagets budskap är sedan länge förbi. Dagens företag måste bli kommunikativa fullt ut genom att lyssna, analysera omvärlden, ta till sig av kundinsikter och lägga energi på dialogen med både medarbetare och kunder.
Boken vänder sig till dig som vill göra ditt företag mer kommunikativt och rustat för framtiden. Den innehåller konkreta råd och praktiska exempel så att du lär dig maxa snacket helt enkelt.

Om författarna
Karin Zingmark har över tjugo års erfarenhet av att driva förändring inom området kommunikation från bl.a. Microsoft, Viasat och MTG. Hon är en flitigt anlitad rådgivare och föredragshållare inom digital kommunikation och ledarskap. Maxa snacket är hennes debutbok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Maxa snacket : så når du framgång genom digital kommunikation
  2. +
  3. Bang for the buck : kommunikation som skapar resultat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bang for the buck : kommunikation som skapar re... av Erik Modig (häftad).

Köp båda 2 för 589 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Maxa snacket : så når du framgång genom d...