Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2022-05-04
Upplaga
2
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
263 x 200 x 12 mm
Vikt
428 g
SAB
Fj
ISBN
9789152360422

Chez nous 6 allt i ett-bok, upplaga 2

Häftad,  Svenska, 2022-05-04
363
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Chez nous 6 allt i ett-bok introduceras eleverna stegvis till det franska språket och får bland annat lära sig att hälsa och säga adjö, räkneord, familjeord och yrken, veckodagarna och vanliga fritidsaktiviteter samt franska uttalsregler och grundläggande grammatik.

Franska talas i många länder och därför finns till varje kapitel en realia-del med fokus på fransktalande områden runtom i världen. Realia-uppslagen har många foton. Texterna är helt och hållet på franska och tar upp intressant fakta och relevant information om länder, regioner och städer.

Coup d"envoi och Regardez är två moment som återkommer i varje delkapitel. Coup d"envoi är en "avspark" som ger förförståelse till avsnittets innehåll. Det består oftast av en hörövning, där eleverna får lyssna efter centrala ord och begrepp som sedan presenteras i avsnittet. Regardez-avsnitten samlar ord, uttryck och grammatik som förekommer i texten. I årskurs 6 finns här också uttalsregler.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Chez nous 6 allt i ett-bok, upplaga 2
  2. +
  3. Chez nous 8 Övningsbok, upplaga 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Chez nous 8 Övningsbok, upplaga 2 av Christina Hirsch, Daniel Hermansson, Gunilla Norén, Lena Wilhelmsson, Matts Winblad (häftad).

Köp båda 2 för 630 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna