Rörelseglädje
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
102
Utgivningsdatum
2015-01-01
Upplaga
1
Förlag
Lust att lära - JS Läromedel
Dimensioner
300 x 220 x 20 mm
Vikt
451 g
SAB
Eabr
ISBN
9789163746512
Rörelseglädje

Rörelseglädje

Spiral, Svenska, 2015-01-01
766
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
När boken Rörelseglädje lanserades togs den med öppna armar emot av de svenska idrottslärarna och fritidspedagogerna. Sedan dess har även lärarutbildningar, idrottsföreningar med flera fått upp ögonen för boken. Boken har nu sålts i 2500 exemplar och Danmarks största förlag Gyldendal har lanserat en dansk version av boken.

Rörelseglädje har en enkel och tydlig layout där aktiviteter, övningar och tips presenteras på ett pedagogiskt och tilltalande sätt. Ingenting har lämnats åt slumpen och för varje aktivitet berättas det i punktform om förberedelser, genomförande, tips samt förslag på variation.

Rörelseglädje är för dig som vill längta till att leda idrottslektioner eller träningar och med genomtänka och välplanerade aktiviteter öka dina elevers, barns eller ungdomars rörelseglädje.

Några kundcitat om Rörelseglädje:

"Sjukt bra bok! Eleverna uppskattar övningar och aktiviteter, den har underlättat mitt arbete! Tack för mycket bra inspiration! Jag vill ha mer!!!"

"Sprängfylld med inspiration och tips!"

"Boken är suverän! Jag hoppas det kommer en uppföljare. Inget slår en bok som jag kan bläddra igenom snabbt med tydliga instruktioner och bilder!"

"Mycket nöjd med boken och kan starkt rekommendera den! Ny inspiration och många aktiva elever i lekarna!"

"Förmodligen det mest inspirerande och pedagogiska läromedel jag har sett!"

"Ett STORT tack för att du gjort boken! Det är sådan bredd på den - allt finns med och det finns tips och förslag på förändringar för att göra övningarna lättare eller mer utmanande."

Att öka våra barns och ungdomars rörelseglädje och skapa ett positivt förhållningssätt till rörelse och motion hos dem är en viktig uppgift. Framgången i detta arbete kan vara avgörande för om de i framtiden kommer att vara fysiskt aktiva eller inte, något som kan påverka hela deras framtida hälsotillstånd och välbefinnande.

Författare till boken är Jimmy Säfström som arbetat som idrottslärare och ungdomsledare under hela 2000-talet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rörelseglädje
  2. +
  3. Rörelseglädje för hållbara barn : fysisk aktivitet och välbefinnande i förskolan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rörelseglädje för hållbara barn : fysisk aktivi... av Carina Andersson, Ulrika Fagerström (häftad).

Köp båda 2 för 1122 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Jimmy Säfström

  • Matteväskan

    Jimmy Säfström

    Matteväskan är det nya konceptet som just nu gör stor succé på grundskolorna runt om i landet och som hyllas av både lärarna och familjerna. Matteväskan består av en snygg ryggsäck som innehåller ett kompendium samt en plastask med alla tillbehör ...