Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2023-08-10
Förlag
BTJ Förlag
Dimensioner
13 x 195 x 124 mm
Vikt
240 g
SAB
Eaaca
ISBN
9789170188787

Pojkars läsande och lärande

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2023-08-10
343
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Det gäller att våga möta pojken, se till hans lärande, knyta kontakt med honom och varsamt etablera en lärande relation. Även den stökigaste pojken kan bli studiemotiverad."

Skolan lyckas inte med alla pojkar. Och alla pojkar lyckas inte med skolan. Det kan få förödande konsekvenser för deras framtid.I Pojkars läsande och lärande berättar Anne-Marie Körling om hur pojkars skolgång i grundskolan kan främjas genom att utveckla undervisningen, stärka samvaron i klassrummet, lyfta och underhålla läsningen samt genom att betrakta pojkarna som vetgiriga och lärande. Utifrån sin mångåriga erfarenhet av undervisning ger hon konkreta tips och förslag och sätter perspektiv på verkligheten i skolan med många personliga exempel.

Anne-Marie Körling är legitimerad lärare med lång erfarenhet av utvecklingsarbete inom skolan. Hon har bland annat tilldelats Svenska Akademiens svensklärarpris, Ingvar Lundberg-priset och Eldsjälspriset från Svenska Barnboksakademin, samt varit Sveriges läsambassadör 2015-2017. Anne-Marie Körling har skrivit flera böcker om läsning och läsfrämjande, däribland Ovan trädtopparna (BTJ Förlag, 2016).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pojkars läsande och lärande
  2. +
  3. Bäst är det mänskliga : samtal kring skönlitteratur med barn och ungdomar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bäst är det mänskliga : samtal kring skönlitter... av Martin Hellström (inbunden).

Köp båda 2 för 589 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anne-Marie Körling