Big world, small planet : välfärd inom planetens gränser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2015-07-06
Förlag
Max Ström
Originaltitel
Big World, Small Planet
Medarbetare
Leo, Patric (form) / Klum, Mattias (foto)
Dimensioner
20 x 220 x 160 mm
Vikt
673 g
SAB
Uh,Qadn
ISBN
9789171263391
Big world, small planet : välfärd inom planetens gränser (inbunden)

Big world, small planet : välfärd inom planetens gränser

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-07-06
250
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Big World, Small Planet har av forskare och politiker kallats decenniets viktigaste bok. Det är en inspirerande berättelse om den största utmaningen i mänsklighetens historia, en transformation till en hållbar värld på en stabil planet. Den är nödvändig, för att undvika att globala miljörisker urholkar jordens förmåga att stödja vår sociala och ekonomiska utveckling. Vi har allt att vinna på att återkoppla oss till naturen och skapa välfärd för alla inom planetens gränser. Det är en hoppets och möjligheternas resa.

Johan Rockström, en av världens ledande experter på hållbar utveckling, och världsfotografen Mattias Klum berättar i denna bok om de utmaningar som människan står inför - och de rika möjligheter som finns för mänskligheten att i välstånd leva i samklang med naturen.

"Vår framtid står och väger. Vi åsamkar planeten Jorden stor skada och om vi fortsätter som om ingenting har hänt, kan vi komma att passera en punkt bortom vilken det inte finns någon återvändo - där ekosystem kollapsar och fler och fler arter utrotas. Men om vi agerar nu så finns det hopp. Johan Rockström och Mattias Klum visar vägen med vetenskaplig klarhet, kraftfullt berättande och fantastiska fotografier."

Dr. Jane Goodall

"Den här boken är allt som behövs för att både hjärta och hjärna ska bli övertygad om kraften i en förändring till en värld som växer och frodas inom planetens gränser."

Richard Branson
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Big world, small planet : välfärd inom planetens gränser
 2. +
 3. Vår tid på jorden : välfärd inom planetens hållbara gränser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vår tid på jorden : välfärd inom planetens håll... av Mattias Klum, Johan Rockström (häftad).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Big world, small planet : välfärd inom planetens gränser. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Vad är viktigt i livet
  prpt, 7 maj 2019

  Läs boken, efter det så kommer vårt sätt att agera på klimathotet att visa vem jag är. Altruist eller egoist eller kanske humanist. Väljer vi att agera och leva inom planetens gränser så får vi och de som kommer efter oss en fantastisk framtid.

 2. VIKTIGASTE BOKEN!
  Kristi, 25 augusti 2015

  Jag är kanske inte den mest insatta när det kommer till världens klimat. Men jag vill uppmana alla att läsa den här boken. Rockström och Klum ger oss i klartext läget och vad vi faktiskt kan göra!

  De snygga om än skrämmande bilderna hjälper också förstås!

  Vi behöver veta och vi behöver agera och med den här boken vet du varför och hur!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna