Walderstenen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
398
Utgivningsdatum
2016-09-19
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Leo, Patric (form)
Dimensioner
297 x 225 x 50 mm
Vikt
2247 g
SAB
Ibz Waldersten, Jesper
ISBN
9789171263650
Walderstenen (inbunden)

Walderstenen

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2016-09-19
339
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Efter femton framgångsrika år som illustratör och konstnär samlar nu Jesper Waldersten ett urval av sina bästa bilder i detta egenartade praktverk. Walderstenen innehåller över 500 bilder och verk, fördelade på 400 sidor; en retrospektiv bok över ett unikt universum med egensinnig konst, skarpsynta illustrationer, konstfulla collage, drastisk humor, poetiska samtidsbetraktelser, underfundiga ordlekar och allvarsam poesi i en salig blandning. Bilderna är gjorda i allt från olja eller bläck till fotografier och collage, och som så ofta hos Waldersten uppgår bild och ord i unika enheter.

Jesper Waldersten har gett ut tio böcker som alla blivit stora framgångar och hyllats av både recensenter och läsare - och nu kommer alltså Walderstenen, den mest omfattande bok han någonsin har gjort. Jesper Waldersten är född 1969. Han började som illustratör och är nu en av landets mest uppmärksammade konstnärer med en lång rad utställningar bakom sig. Han är bosatt i Mariefred där han också har sin ateljé.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Walderstenen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underbar samling av en stor konstnär
    Sanna, 9 juni 2017

    En fantastisk bok att bläddra i. Vacker och mörk. Waldersten är en svensk skatt som ger inspiration och humor. Smarta ordlekar och vackra bilder

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jesper Waldersten